Poyraz Karayel 53. yeni bölüm fragmanında şok karşılaşma - izle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 53. yeni bölüm fragmanında şok karşılaşma - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 08:42

Poyraz Karayel Çarşamba günü ekrana gelen efsane bölümünden sonra hayranları merakla yeni bölüm fragmanını merak ediyordu. Poyraz Karayel 53. bölüm fragmanı dün akşam yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Songül, Sadreddin ve Begüm ilişkisini öğreniyor. İşte Poyraz Karayel 53. bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Türkiye'de yayınlandığı günden beri izlenme rekorları kırıp her hafta izleyecisini ekran başına kilitleyen Poyraz Karayel'de işler tamamen karışıyor. Sadreddin'in artık Poyraz'ın düşmanı olması yeni bölümde yaşanacaklar merak ettiriyor.

Bahri Umman'ın restinden sonra babasının karşısında olmayı göze alan Sadreddin, Poyraz'a darbe vurabilmek için elinden geleni yapıyor. Sadreddin'in Poyraz'ın eski eşi Begüm ile olan ilişkisini artık Songül'de bilmektedir. Songül bu gerçekle yüzleştikten sonra bir şok daha yaşamıştır.

 Poyraz Karayel 53.bölüm fragmanında Poyraz'ın kardeşi abisi ile Ayşegül'ün arasını açmak için gizli planlar yapmaya devam edecektir. Poyraz Karayel 53. bölüm fragmanını haberimizde bulunan videodan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

 POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Bahri’nin torunu hakkındaki sırrı öğrenmesi ortalığı karıştırır. Bahri Sadreddin’i ve Songül’ü evden kovar. Sadreddin ise tüm bu olanlardan Poyraz’ı suçlamaktadır, Poyraz’ın tüm bunları bile bile yaptığını iddia etmektedir.

Haberin Devamı

Sadreddin’in Bahrilerden uzaklaşması Neşet ve adamları için kaçırılmayacak bir fırsattır. Peki Sadreddin bu oyuna gelecek midir?

Bu arada Poyraz’ın Begüm-Sadreddin ilişkisini öğrenmesi Sadreddin-Poyraz düşmanlığını bir üst boyuta taşır. Tüm bu gerginlikler Neşet’in tam istediği şeydir. Poyraz’la Ayşegül’ün arasını açmak için adım adım ilerlemektedir. Üstelik Ayşegül’ün hayatına girmek için çok tehlikeli bir planı daha vardır...

 

BAKMADAN GEÇME!