Potada 7 Avrupalı sınav veriyor

Güncelleme Tarihi:

Potada 7 Avrupalı sınav veriyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Basketbolda Avrupa Kupaları'ndaki 7 temsilcimiz bugün sınav veriyor. Erkekler Avrupa Ligi D Grubu'ndaki Efes Pilsen, 3. maçında KK Buducnost (Yugoslavya) karşısında ilk kez seyircisinin önüne çıkacak. Abdi İpekçi Salonu'ndaki maç, saat 18.00'de başlayacak. Öğrencilerin ücretsiz izleyebileceği maçı CINE5 şifresiz yayınlayacak.

Koraç Kupası'nda, G.Saray, Slovenya'nın S.Loka Kova takımını Abdi İpekçi Salonu'nda konuk edecek. Saat 20.00'de başlayacak maç TRT-3'ten yayınlanacak. Beşiktaş da Slovak takımı ASK Interslovnaft'ı BJK Salonu'nda ağırlayacak. Saat 18.00'deki maçı da TRT-3 ekrana getirecek. Pınar Karşıyaka, İzmir Atatürk Salonu'nda saat 19.30'da (CINE5) N.E.Kessariani (Yunanistan) ile oynayacak. Bu kupadaki diğer temsilcimiz Türk Telekom ise saat 20.00'de Bosna Hersek'te HKK Eronet Brotjno ile karşılaşacak.

Bayanlar Liliana Ronchetti Kupası'nda BRİSA Spor, İzmit Atatürk Salonu'nda saat 17.00'de Yugoslavya takımı Kızılyıldız ile oynayacak. İÜSBK ise İtalya deplasmanında saat 21.30'da Cus Villapini ile mücadele edecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!