Porto 1-1 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Porto 1-1 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2010 17:53

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. maçında Beşiktaş, deplasmanda Portekiz temsilcisi Porto ile 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMI

Beşiktaş'ın golünü 61. dakikada Nihat Kahveci atarken ev sahibi takımın golünü ise 26. dakikada penaltıdan Falcao attı.

Karşılaşma sonrasında Beşiktaş L Grubu'nda 7 puanla 2. sırada yer aldı. Porto ise 10 puanla lider.

Temsilcimiz 5. maçında 2 Aralık Perşembe günü CSKA Sofya'ya konuk olacak.

ÖNCE RODRIGUEZ SONRA İBRAHİM KIZARDI

Porto - Beşiktaş karşılaşmasında iki kırmızı kart çıktı. İlk olarak Porto takımında 59. dakikada Rodriguez kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Bundan 8 dakika sonra da İbrahim Toraman kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

FALCAO'NUN GOLÜ / WEBTV

NİHAT'IN MÜKEMMEL GOLÜ / WEBTV

BOBO'NUN BU ŞUTU GOL OLMALIYDI / WEB TV

BEŞİKTAŞ'IN SORUNU ORTAYA ÇIKTI / Orhan Can yazıyor

ERSAN TOPU ÇİZGİDEN ÇIKARDI / WEBTV

Haberin Devamı

BU ŞUT GOL OLMALIYDI / WEBTV

L GRUBU'NDA PUAN DURUMU

Porto 1-1 Beşiktaş

SCHUSTER: 1 PUAN ALMAMIZ SEVİNDİRİCİ

BOAS: BEŞİKTAŞ, KIRMIZI KARTTAN YARARLANDI

RÜŞTÜ'YE SAKATLIK ENGELİ

Porto karşısında ilk 11'de yer almayan Rüştü'nün sakatlık nedeniyle forma giymediği açıklandı. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, bel ve boyun spazmı geçiren Rüştü'nün 18 kişilik kadrodan çıkartıldığı bildirildi. Rüştü'nün yerine kalede Hakan görev alırken, genç kaleci Umut Kaya da yedek soyundu. Tecrübeli file bekçisinin sabah bel ağrısıyla kalktığı ve tedavilerle maça hazırlanmaya çalışıldığı bildirildi. Buna rağmen Rüştü'nün sıkıntıları geçmeyince bu oyuncunun yerine Hakan kalede görev aldı.

PERDEYİ YİNE FALCAO AÇTI

İki takım arasındaki ikinci karşılaşmada da perdeyi Falcao açtı. İstanbul'daki karşılaşmada 26. dakikada takımının ilk golünü atan Falcao, rövanşta ise 35. dakikada takımına penaltı kazandırdı. 36. dakikada penaltı atışını kullanan Portolu oyuncu, topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Haberin Devamı

HOLOSKO HAREKETLİLİK GETİRDİ

Beşiktaş'ta oyuna ikinci yarının başında giren Holosko, takımını canlandırdı. Driplingleriyle topu rakip ceza alanına taşıyan Slovak oyuncu, takımın adına önemli tehlikeler yarattı. Holosko'nun yanı sıra sağ kanatta görev yapan Hilbert de başarılı bir oyun sergiledi. 90 dakika boyunca bindirmeler yapan Alman oyuncu, özellikle ikinci yarıdaki ortalarıyla takım arkadaşlarına pozisyonlar hazırladı.

HULK SUSTU

İki takım arasındaki ilk maçta attığı 2 golle takımına büyük katkı sağlayan Hulk, takımının kendi sahasında oynadığı karşılaşmada suskun kaldı. İlk yarıda zaman zaman etkili paslar atan Hulk, 63. dakikada yerini Moutinho'ya bıraktı.

Haberin Devamı

PORTO'NUN 2. GOL SEVİNCİ KISA SÜRDÜ

Karşılaşmanın 79. dakikasında Porto adına dramatik bir an yaşandı. Kaleci Hakan ile karşı karşıya kalan Micael, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleye gönderdi. Ersan'ın çizgi üstünden çıkardığı meşin yuvarlağı takip etmeyen bu oyuncu, taraftarlarıyla gol sevinci yaşarken İtalyan hakem Paolo Tagliavento mücadeleyi devam ettirdi. Topu bırakıp gole sevinen Porto'nun sevinci de böylece kısa sürdü.

ZAPOTOCNY ISSINDI, AMA OYUNA GİREMEDİ

İbrahim Toraman'ın 66. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Beşiktaş'ta kalan bölümde savunmanın göbeğinde Aurelio görev yaptı. Teknik direktör Bernd Schuster, İbrahim Toraman'ın kırmızı kartının ardından Zapotocny'i ısındırdı. Bu futbolcuyu oyuna almak için saha kenarına gönderen Alman teknik adam, bu kararından vazgeçti ve Aurelio ile savunmada devam etti.

Schuster, Aurelio'nun boşalttığı orta sahayı 87. dakikada Bobo'nun yerine Necip'i alarak kapattı.Stat: Dragao
Hakemler: Paolo Tagliavento xx, Massimiliano Grilli xx, Gianluca Cariolato xx (İtalya)
Porto: Helton xx, Fucile xx, Otamendi xx, Rolando xx, Alvaro Pereira xx, Guarin xx, Belluschi xx (Dk. 73 Souza x), Michael xx, Cristian Rodriguez xx, Hulk xx (Dk. 63 Moutinho x), Falcao xx (Dk. 79 Walter x)
Beşiktaş: Hakan xx, Hilbert xx, İbrahim Toraman xx, Ersan xxx, İbrahim Üzülmez xx, Aurelio xx, Guti xx, Ernst xx, Tabata x (Dk. 46 Holosko xx), Nihat xx (Dk. 90 artı 2 Erhan ?), Bobo xx (Dk. 83 Necip x)
Goller: Dk. 36 Falcao (Porto-penaltıdan), Dk. 62 Nihat (Beşiktaş)
Kırmızı Kartlar: Dk. 57 Cristian Rodriguez (Porto), Dk. 66 İbrahim Toraman (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 44 Hilbert, Dk. 58 İbrahim Üzülmez, Dk. 87 Ersan (Beşiktaş)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!