Portekizliler şimdi kalmak için savaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Portekizliler şimdi kalmak için savaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2013 01:30

Siyah beyazlı takımdaki değişim rüzgarını anlatan Başkan Orman, “Almedia ve Fernandes bile eskiden ayrılmak istiyordu, şimdi kalmak için savaşıyorlar” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman keyifli. Sezon öncesi kendilerini şampiyonlukta iddialı göstermeyen çoğu otoritenin aksine takımına inanan Orman, şimdi bu gururu yaşıyor. Siyah beyazlıların 3-0’lık Bursaspor galibiyetini maça giderek yerinde izleyen Başkan, karşılaşmanın bitiminde İstanbul’a takımdan ayrı döndü. Futbolcularını kutlamayı da ihmal etmeyen Orman, Süper Lig’de ilk sezonunu yaşayan teknik direktörü Slaven Bilic’e de övgü yağdırdı.

TRANSFERLERDEN ÇOK MEMNUN

ORMAN, “Teknik direktörümüz Bilic’in takıma olan etkisi ve katkısının daha sezon başında hissedilmeye başlaması güzel bir olay. Onun gibi bir teknik adamın başlarında olması futbolcuların güvenlerinin artmasını sağladı. Takım içindeki arkadaşlık ortamı süper. Almedia ve Fernandes biz gelmeden ayrılmak istiyorlardı, şimdi kalmak için savaşıyorlar. Yeni transferlerimiz Atiba ve Raman Motta, kısa sürede uyum sağladılar. Biz de takım olabilmeleri için tüm imkanları yönetici arkadaşladımla serferber ettik” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!