Portecho yeni single'ını mobil oyunla destekliyor

Güncelleme Tarihi:

Portecho yeni singleını mobil oyunla destekliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 16:05

Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan'dan kurulu olan Portecho'nun yeni şarkısı 'Eye of the Storm'un klibi yayınlandı. Grup, klibin görsellerinden ilham alan bir de mobil oyun üzerinde çalışıyor.

Haberin Devamı

Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan’dan kurulu olan Portecho, yeni bir single’la uzun zaman sonra yeniden aramızda. Ekibin ‘Eye of the Storm’ adını verdiği şarkı, grubun kendi plak şirketi Santima Records’tan yayınlandı. Grup ilk single ile birlikte, akıllı telefon ve tabletler için şarkının görselinden yola çıkan bir bilgisayar oyunu da yapıyor. 17 Eylül Çarşamba akşamı Garajistanbul’da sahne alacak olan ekibe The Away Days ve Paradisko da eşlik ediyor.

DÜNDEN BUGÜNE PORTECHO

Portecho yeni singleını mobil oyunla destekliyor


The New York Times gazetesinin “hızla yükselen, geleceği parlak grup” olarak nitelendirdiği “Portecho“, Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan ikilisinden oluşuyor.
2005 yılında biraraya gelen Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan, “Portecho”yu kurdu ve plak şirketi olarak Elec-Trip Records ile anlaştı.
İkilinin Eylül 2006’da piyasaya çıkan ilk albümleri “Undertone” çok kısa sürede ses getirdi. 2009 Şubat’ında yayımlanan ikinci albüm “Studio Plastico”, grubun hayran kitlesini büyük ölçüde genişletti. 2013'de Babajim Records'dan çıkan "Motherboy" albümü, funky ritmlerden oluşup aynı zamanda retro bir hava içerisindeydi. Öncekilere göre daha karanlık bir hissi olan albüm aynı zamanda plak olarak da basıldı.
Portecho'nun şarkılarında altyapılar ve hipnotize eden İngilizce vokaller, sıcak gitar melodileriyle iç içe geçiyor. 80'lere göndermeler yapan grup, dinleyicilerine sınırların çok ötesinde bir müzik sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!