Polat'ın Leyla'sı

Güncelleme Tarihi:

Polatın Leylası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2006 00:00

Kurtlar Vadisi Irak filminde, Polat’la birlikte intikam peşinde koşan Iraklı Leyla’yı Tanju Korel’in kızı Bergüzar Gökçe Korel canlandırıyor.

23 yaşındaki oyuncu

nNecati Şaşmaz’ı şöhret yapan Kurtlar Vadisi dizisinden sonra, Kurtlar Vadisi Irak filmi de izleyiciyi 23 yaşındaki Bergüzar Gökçe Korel’le tanıştıracak. Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz ünlü oyuncu Tanju Korel’in kızı olan Bergüzar Gökçe Korel, filmde evlenmeye hazırlandığı gün Amerikan saldırısı sonucu kocasını kaybeden Iraklı Leyla’yı canlandırıyor.

Acı günde, mutlu haber
/images/100/0x0/55eb27bff018fbb8f8aee50f


nBu rol teklifini babasının öldüğü gün aldığını söyleyen Korel yaşadığı anı Tempo’nun son sayısına şöyle anlattı; "Hastayı kaybediyoruz dediler. Evin içinde büyük bir koşuşturma var, o sırada telefon çaldı. Başrol önerdiler, ’İmkansız babam ölüyor’ dedim. Sonra ’Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi’ diyerek annem ikna etti beni".

Aşk yok, sevgi var

Filmde Amerikalı General Sam Marshall’dan intikam almak amacı Polat’la Leyla’nın yollarının kesişmesine neden oluyor. Bergüzar Gökçe Korel, "Polat’la Leyla arasında bir aşk yok ama seyirci bunu isteyecek" diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!