Podolski ilk 11'e Birlo klübeye

Güncelleme Tarihi:

Podolski ilk 11e Birlo klübeye
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 22:57

Lukas Podolski, Akhisar Belediye ile oynanan kupa maçında formayı kapan Bilal’i tekrar yedek kulübesine gönderecek. Denizli, yarın Mersin deplasmanında Umut Bulut’a destek olması için Podolski’ye görev verecek.

Haberin Devamı

G.SARAY’a, Lukas Podolski’den iyi haber geldi... Burak Yılmaz’ın Çin’e transferi, Sinan Gümüş’ün hesapta olmayan şok sakatlığının ardından forvet bölgesinde dar bir rotasyona sahip sarı kırmızılılarda, Alman yıldızın rahatsızlığı Mustafa Denizli’yi bir hayli zor duruma sokmuştu.Hücum oyuncusu olarak elindeki tek isim formsuz Umut Bulut kalan Galatasaray’da, Alman yıldız Lukas Podolski, yarın deplasmandaki Mersin İY maçında oynayabilecek duruma geldi. Ağır bir grip geçiren ve iki gündür yoğun tedavi uygulanan Alman oyuncu, dün sarı kırmızılı takımla antrenmanlara başladı ve oldukça hırslı göründü.

SABRİ DE BANKO OYNAYACAK

Bu durum Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin yüzünü güldürürken, tecrübeli hoca, Podolski’nin takıma dönmesiyle birlikte ilk 11’i yeniden şekillendirecek.Bu durumda ise Akhisar Belediye maçına banko başlayan Bilal, kulübeye dönecek.Sinan Gümüş’ün de yokluğunda Denizli’nin, Sabri Sarıoğlu’nu sahaya sürmesi bekleniyor. Performansından memnun olmadığı Yasin’i yine kulübede başlatması beklenen Mustafa Denizli’nin Alman yıldızı kanatlarda oynatıp ileride en uçta ise yine Umut Bulut’a şans vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

CİMBOM ZORLU RAKİP

UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray’ın rakibi olan Lazio’nun Teknik Direktörü Stefano Pioli, TRTSpor’a konuştu... Pioli, Avrupa tecrübesi olan bir takımın karşılarında olacağını kaydederken şunları söyledi...- Galatasaray ile Avrupa Ligi’nde yapacağımız maç çok önemli. Çünkü bu turu geçip, UEFA’da yolumuza devam etmek istiyoruz.- Galatasaray her sene Avrupa’da. Önemli ve tecrübeli bir kulüp. Bu nedenle de işimiz kolay olmayacak.- İki maç da zor geçecek. İki takım da tura asılacak. Taraftarları güzel maçlar bekliyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!