Pereira kalıyor, Lucescu geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Pereira kalıyor, Lucescu geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 15:04

Fenerbahçe'de büyük oranda kaybedilen şampiyonluğun yankıları devam ederken camiada dolaşan 'teknik direktör' konusunda size iki kulis bilgisi verelim...

Haberin Devamı

Bunlardan ilki büyük oranda kaybedilen şampiyonluk sonrası taraftarlar ve camia tarafından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Teknik Direktör Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı yönünde...

İlk iddiaya göre Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Tahsin Kaya'nın kardeşi Muzaffer Kaya'nın cenazesine katılan Aziz Yıldırım'a burada Vitor Pereira'nın kalıp kalmayacağı soruldu. Aziz Yıldırım ise bu soruya kesin bir dille 'Evet Pereira kalacak' yanıtını verdi.

"ARADA MENAJER VARSA İSTEMEM..."

İkinci iddia ise Maraton programında Şansal Büyüka'nın da dile getirdiği Mircea Lucescu... Rumen teknik adamla görüşmek üzere 3 kez Ukrayna'ya giden bir Fenerbahçe yöneticisi Lucescu'dan 'evet' yanıtını alınca başkan Aziz Yıldırım'a geldi. Yıldırım'a Lucescu'nun F.Bahçe'ye gelmeye olumlu baktığını belirten bu yönetiyice Yıldırım, 'Arada menajer varsa istemem ama buraya kendisi gelirse konuşuruz' yanıtını verdi.

Bu iki önemli bilgi de teyide muhtaç bilgiler ancak Fenerbahçe kulislerinde konuşulan teknik direktör konusu şuan için bu şekilde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!