Peçetedeki küfür ortalığı karıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Peçetedeki küfür ortalığı karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

FARUK TINAZ’IN KARISI, ARTO’YA NE YAZDI

ÖNCEKİ gece İstanubul gece hayatında ilginç bir kavga yaşandı. Şovunu izlemeye gelenlere takılmalarıyla tanınan Arto, izleyiciler arasında bulunan Faruk Tınaz'ı her zaman olduğu gibi sahneye davet etti. Sahnede birlikte şarkı söyleyen iki sanatçı, birbirlerine giyim konusunda sataşırken, espriler tartışmaya yol açtı.

İlginç olay şöyle gelişti: Arto'yu o gece izlemeye gelenler arasında Faruk Tınaz ve eşi Canan Tınaz da vardı. Arto, Faruk Tınaz'ı sahneye davet etti. Tınaz, sahneye çıktığı zaman Arto'nun ayakkabısından ceketine kadar giyimini şaka ile eleştirdi. Buna sinirlenen Arto, Faruk Tınaz'a ‘‘Dua et karın zengin. Yoksa açıkta kalırdın’’ diye takıldı. Şaka ile başlayan bu tartışmanın ardından Faruk Tınaz, şarkısını söyledi ve masasına oturdu.

Ancak Faruk Tınaz'ın eşi Canan Tınaz, programın sonuna kalmadan dışarı çıkarken Arto'nun eline peçete üzerine bir not yazarak tutuşturdu ve ‘‘Sonra okursun’’ dedi. Arto, ‘‘Ben paramla senin ananı...’’ yazdığı öğrenilen notu okuyunca çılgına döndü. Ve hemen arkalarından koşarak ‘‘Ben de senin’’ dedi. Bunun üzerine ortalık karıştı. Faruk Tınaz, Arto için ‘‘Sesi yok. Karga gibi. Giyinmesini bile bilmiyor. Kendini bir şey sanıyor. Akıllı olsun. Haddini bilsin’’ dedi. Arto ise ‘‘Ben hanımefendi olduğu için konuyu uzatmadım. Ama Faruk bey bana sahnede daha ağır hakaret etti. Bu bir sahne şovu diyerek sesimi çıkartmadım.’’ diyerek açıklamada bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!