Peçenek: "Kaybettiğimiz için çok üzgünüz"

Güncelleme Tarihi:

Peçenek: Kaybettiğimiz için çok üzgünüz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2012 17:33

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Teknik Direktörü Arif Peçenek, “Kazanmak istediğimiz bir maçı maalesef kaybettik” dedi.

Peçenek, bugün sahalarında yaptıkları Göztepe maçının ardından yaptığı açıklamada, kötü bir sahada maçın oynandığını söyledi.

Sahada futbol oynamak yerine saha ve hava şartlarıyla mücadele ettiklerini anlatan Peçenek, şöyle konuştu: “Oyuncularımız elinden geleni sahaya yansıttı. Kazanmak istediğimiz bir maçı maalesef kaybettik. Zaten maçın geneline bakıldığında da, iki takımın da pozisyon üretemediği görüldü. Bugün sahayla mücadelenin dışında başka bir şey yoktu. Bu açıdan baktığımda kaybettiğimiz için çok üzgünüz.”

-Göztepe cephesi-

Göztepe Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç da sezon başında hedefledikleri yerden çok uzak olduklarını dile getirdi.

Devre arasından sonra takımının çıkışının net şekilde görüleceğini ifade eden Kılıç, şöyle devam etti: “Bugün maçın tamamında çok üstün oynadık. İnanılmaz ağır saha şartlarında hem gol pozisyonu olarak hem de oyun üstünlüğü bizdeydi. Golü daha erken de atabilirdik, fakat son dakikalarda geldi. Golden önce bir kaç pozisyon daha bulduk. Rakibimizin içerideki maçlarında agresif, canlı ve iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Biz de aynı silahla cevap vermeyi seçtik. Bunda da çok başarılı olduk. Çok agresif oynadık rakibe 1-2 tane duran top ve kornerlerin haricinde gol pozisyonu vermedik. Mutluyuz ama esas bundan sonra takımımız için daha iyi olacak.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!