''Patron değilim''

Güncelleme Tarihi:

Patron değilim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 09:31

Bir yıllık aranın ardından milli takım formasına kavuşan İlkay Gündoğan Almanya Futbol Federasyonu'nun internet sitesine önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Almanya'nın San Marino'yu 8-0 yendiği maçta bir yıl sonra milli takım formasına kavuşan Manchester Cityli futbolcu İlkay Gündoğan, Almanya Futbol Federasyonu'nun internet sitesine röportaj verdi. ''Orta sahaya patronluk yapmaya gelmedim'' diyen Türk asıllı Alman futbolcu, Sami Khedira ve Toni Kroos ile iyi bir üçlü oluşturacaklarını belirtti.

İlkay', uzun süren sakatlık döneminin artık sona erdiğini söylerken ''tamamen iyileştim ve döndüm. Kendimi iyi hissediyorum ve daha da iyiye gideceğim. Takımda önemli bir rolde olmak istiyorum. En iyi oyunumu oynayıp takımıma olabildiğince destek vermeye çalışacağım.'' ifadelerini kullandı.

ARTIK GEÇMİŞTE KALDI
Eleme maçlarını çok ciddiye almaları gerektiğini, bu taktirde grubu kayıpsız tamamlayabileceklerini söyleyen İlkay, Euro 2016'nın kendilerinde hayal kırıklığı yarattığını belirtti. ''Avrupa Şampiyonası'nda daha ileri gitmek istiyorduk. Ancak futbolda mağlubiyetler de var. Artık bunlar geçmişte kaldı. Turnuvanın hemen ardından ayağa kalktık. Joachim Löw ve ekibi bizi tekrar bir araya getirdi. Tüm kadro sağlıklı kalırsa, ilerideki maçlarda istediğimiz sonuçları almaya devam ederiz.'' şeklinde konuşan 26 yaşındaki futbolcu, genç kadronun tecrübe kazanmasıyla ileride de tüm turnuvalarda favori olacaklarını söyledi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!