'Paşa, ortala, biz girelim içeri'

Güncelleme Tarihi:

Paşa, ortala, biz girelim içeri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 01:19

Arda Turan’ı ceza sahasına gönderdikten sonra topun başına geçtiğini söyleyen Selçuk, “Gol olacağını hissettim ve kaleye vurdum. Hayatımın golü oldu” dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY ve Milli Takım’ın büyük kozu Selçuk İnan, ay yıldızlıları 2016 Avrupa Şampiyonası’na taşıyan golü anlattı.

GS TV’ye konuşan Selçuk İnan’ın açıklamaları şöyle:
“Kulağımız Kazakistan ve Hollanda maçlarında idi. Kazakistan’ın 1-0 önde olduğunu öğrenince daha ofansif oynamaya başladık. Ancak 10 kişi kalmıştık. Gol atmak zor gözüküyordu. Eğer bir frikik olsa işi değiştirebilirim diye düşündüm. Frikik olunca Arda yanıma geldi ve ‘Paşa. uzak ise orta da yapabilirsin, girelim içeri’ dedi. Ben de ‘Sen git, ben orta yapacağım” dedim. Ama topun başına geçerken gol olacağını hissedip inanmıştım.”

MUTLU VE GURURLUYUM

“Öyle bir gol oldu ki belki de hayatımın en anlamlı golünü attım. Nitekim sizlerin de gördüğü gibi hepimiz kendimizi kaybettik. Çok mutlu ve gururluyum. Ama en önemlisi insanlarımızı mutlu ettiğimiz için, onları sevindirdiğimiz için ayrıca mutluyuz. Bu Avrupa Şampiyonası’na gitmek ülkemize armağan olsun.”

Haberin Devamı

CÜNEYT ÇAKIR VE AYDINUS DÖNDÜ

LİGİN 5. haftasında düşük not aldıkları için dinlendirilen Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus bu hafta görev aldı. Trabzonspor-Galatasaray maçındaki 7.9 notuyla 2 hafta ceza alan Çakır, Bursaspor-Medical Park Antalya karşılaşmasında görevlendirildi. Beşiktaş-G.Birliği maçında 7.8 aldığı için dinlendirilen Fırat Aydınus Akhisar-Eskişehir maçına atandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!