Paris'in bir çiftliği var

Güncelleme Tarihi:

Parisin bir çiftliği var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2009 17:46

Seksi yıldız Paris Hilton, onlarca hayvanıyla birlikte yaşadığı Beverly Hills’teki malikanesini 'Hello!' dergisine açtı.

Haberin Devamı

Paris Hilton / Foto Galeri

İşte Paris Hilton'un malikanesi / Foto Galeri

İşte, Paris Hilton'un o röportajından satırbaşları;

Sevgiliniz Doug’ın yılbaşında size ne alacağıyla ilgili herhangi bir fikriniz var mı?
- Hediye paketinin içinden ne çıkacağıyla ilgili en ufak bir fikrim yok. Sürprizleri çok severim ve o beni şaşırtmayı çok iyi biliyor.

Peki siz Doug’a ne alacağınızı biliyor musunuz?
- Bir erkeğe hediye almak her zaman çok zordur. Şu aralar internetten farklı bir hediye alabilmek için araştırma yapıyorum.

APTAL SARIŞIN DEĞİLİM

Televizyonda insanları güldürmek için salak taklidi yaptığınızı söylüyorsunuz. Bazı insanlar da gerçekten öyle olduğunuzu düşünüyor. Bu sizi kızdırmıyor mu?
- Bütün bunların “The Simple Life” adlı televizyon şovuyla başladığını düşünüyorum. Daha önce hiçbir reality şovda yapımcı benden aptal sarışın taklidi yapmamı istememişlerdi. Bu program tam beş sezon sürdü ve hep aynı karakteri canlandırdım. Günlük hayatımda, öyle bir insan değilim. İnsanlar genellikle benimle tanıştıklarında, ‘Hiç tahmin ettiğim gibi biri değilsin.’ diyorlar.

Haberin Devamı

Sizinle ilgili en büyük yanlış anlaşılma nedir?
- O kadar çok var ki! Böyle olmasının ilk nedeni, Hilton ailesinin mensubu olmam. Çalışmak zorunda değilim ve ailem bana bu gezegende sahip olabileceğim her şeyi verdi. Aslında gerçek bunun tamamen tersi. Kendi adımı taşıyan markamı baştan sona ben yarattım. Insanlar beni 16 yaşımdayken New York partilerindeki fotoğraflarımla tanıdı. Bunlar çok uzun zaman önceydi. Şimdiyse yapmak istediğim şeyler için çok çalışıyorum.

YUVA KURMAK HER KIZIN HAYALIDIR

Doug’la birlikte yeni bir ev satın aldığınızla ilgili söylentiler var, bu doğru mu acaba?
- Doug, Beverly Hills’te yaşıyor ve bütün büyük partileri orada verdiğimiz için komşularımız taşınacağımızla ilgili bir söylenti yaymaya başladılar. Haftanın iki gününü birlikte onun evinde geçiriyoruz. Çünkü genellikle o benim evime geliyor. Evdeki hayvanlarımı yalnız bırakmak istemiyorum.

ÖZEL KIYAFETLERIMI KIZLARIM IÇIN SAKLIYORUM

Her zaman aynı elbiseyle iki kez görülmeyeceğinizi söylüyorsunuz. Kıyafetleriniz gözden çıkarınca ne oluyor?
- Açık artırmalar için gönderiyorum. Birçok vakfa bağış yapıyorum. Küçük kuzenlerim de benim gardırobumdan giyinmeyi çok seviyor. Ileride kızlarımın giymesi için özel kıyafetlerimi saklıyorum.

Haberin Devamı

KARDEŞİMİ KISKANDIM DOMUZ ALDIM

Kaç tane evcil hayvanınız var?
- Altı köpeğim, iki tavşanım, bir papağanım, iki kurbağam, bir domuzum ve barınaktan kurtardığım bir kedim var. Şu an için böyle.

Domuzunuz Prenses Pigelette’nin de eve gelmesini sağlayan şey ne oldu?
- Küçükken erkek kardeşim Vegas’ta kendisine bir domuz almıştı ve onu çok kıskanmıştım. Her zaman bir domuzum olsun istiyordum. Internete girdim ve araştırma yapıp onu buldum. Gerçekten çok zeki, sevgi dolu. Doug ve ben yatakta yatıp DVD izlerken o da yanımıza uzanıp öylece duruyor.

DİĞER HABERLER

  

  

  

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!