Parası olan evini 30 milyon yıllık ağaç fosili ile güzelleştirecek

Güncelleme Tarihi:

Parası olan evini 30 milyon yıllık ağaç fosili ile güzelleştirecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2007 00:00

30 milyon yıllık ağaç fosillerinden iç dekorasyon malzemesi üreten Aida, Türkiye pazarına giriyor.

Dünyanın en pahalı iç mimari malzemelerinden biri olarak kabul edilen ağaç fosilinden yapılan mücehver değerindeki özel taşları projeye göre şekillendiren Aida’nın ürünleri dünyanın önde gelen zenginleri ve popüler isimleri tarafından tercih ediliyor.

LÜKS konut talebindeki artış, dünyaca ünlü dekorasyon markalarının Türkiye pazarına yönelmesine neden oluyor. 30 milyon yıllık ağaç fosillerinden kişiye özel iç dekorasyon malzemeleri üreten Aida da Türkiye pazarına giriyor. Dünyanın en pahalı iç mimari malzemelerinden biri olarak kabul edilen ağaç fosilinden yapılan mücehver değerindeki özel taşları projeye göre şekillendiren Aida’nın ürünleri dünyanın önde gelen zenginleri ve popüler isimleri tarafından tercih ediliyor. Aida ürünleri ilk kez 8-9 Aralık’ta JNR Fuarcılık tarafından Hilton Convention Center’da organize edilen A Plus Life Style Lüks Markalar Fuarı’nda Türk tüketicileri ile buluşacak.

KİMLER VAR?: Fuarda önümüzdeki dönemde Türkiye’de müşteri portföyünü geliştirmeyi hedefleyen Fer-Mas Oto’nun temsil ettiği Ferrari ve Maserati yeni konsept otomobillerini sergileyecek. Ünlü İtalyan firması, Maserati’nin 6 vitesli Quattroporte Automica modelini ilk kez Türk tüketicisinin önüne bu fuarla çıkaracak. A Plus gelir düzeyine hitap eden lüks markaların önde gelen Glashütte, Baume&Mercier, Blancpain ve Cartier saatleri ile fuara katılacak olan LPI firması kişiye özel el yapımı ürün sipariş imkanı da sunacak. Ev dekorasyonunun önemli ismi Art Decor Di Galimperti ise İtalya’dan ithal antika mobilya, aksesuar ve reprodüksyon mobilya ürünleriyle Türkiye’de ilk kez bu fuara özel ürünleriyle katılacak. Ev yaşam gereçlerinin ünlü kuruluşu Eternity de fuarda yer alıyor. Setur ile dünya moda devlerinden İngiliz Saraphine ve Crave markaları da İstanbul’a geliyor. Fransa’nın ünlü Boardoeaux şaraplarının ithalatçısı Babil Şarapçılık da Lüks Markalar Fuarı’na katılan isimler arasında.

105. YIL MODELİ: Cempay’ın, Miami’deki ünlü Trumph Hollywood, Icon Brickell, Las Vegas, İngiliz Virgin Adaları ve İsviçre’deki lüks villa projeleri ile katılacağı fuarın en önemli konuklarından biri de My World projesiyle yer alacak olan Ağaoğlu. Lüks Markalar Fuarı’da yer alacak en önemli firmalardan biri de özel bir model ile gösterime çıkacak Harley-Davidson olacak. 105’inci yılını kutlayan ünlü motorsiklet markası, Türkiye’de ilk kez sergilenmek üzere ve sınırlı sayıda üretilen 105. Yıl modelini getirecek.

DÜNYADA bilinen en eski ağaç fosili 385 milyon yıllık. Bu fosil, New York Eyaleti’nde, Gilboa’da, çıkarılmıştı. Dinozorların yaşadığı dönemin 140 milyon yıl öncesine karşılık gelen bu tarihlendirmeye göre, Gilboa ağacı bugüne kadar bilinen en yaşlı ağaç fosili.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!