Paramparça final yaptı - Paramparça son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Paramparça final yaptı - Paramparça son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 10:49

Paramparça final bölümüyle dün akşam ekran macerasını noktaladı. Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban ve Mine Tugay’ın paylaştıkları ‘Paramparça’nın son bölümünde tüm dengeler değişti. Hazal’ı saplantılı şekilde seven Damir, Cihan’ın karşısına çıktı. Ona, Hazal’ı ne kadar sevdiğini anlatmaya çalıştı. Peki, nefes kesen final bölümünde başka neler yaşandı? İşte, Paramparça son bölümünde yaşananlar!

Haberin Devamı

Paramparça dün akşam yayınlanan final bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen uzun soluklu dizisi Paramparça'da heyecan dolu dakikalar yer aldı. Dizinin yayınlanan final bölümünde Cihan’ın ‘Ya Damir, ya ben!’ restiyle yalıya dönen Hazal, Damir ile gizli saklı görüşmeye devam etti. Hazal, Damir ile gelecek planlarına devam ederken, Damir hakkında duyduğu bir gerçekle irkildi. Peki, Paramparça final bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar.

Cihan’ın ‘Ya Damir, ya ben!’ restiyle yalıya dönen Hazal, Damir ile gizli saklı görüşmeye devam eder. Hazal, Damir ile gelecek planlarına devam ederken, Damir hakkında duyduğu bir gerçekle irkilir! Hazal, Damir’in tanıdığı adam olmadığını anlamıştır ancak artık çok geçtir... Öte yandan Ozan da Yavuz’un gerçek yüzünü görmüştür...

Haberin Devamı

DAMİR, CİHAN’IN KARŞISINA ÇIKIYOR

Hazal’ı saplantılı şekilde seven Damir, Cihan’ın karşısına çıkar. Ona, Hazal’ı ne kadar sevdiğini anlatmaya çalışır. Cihan, Damir’e çok net bir cevap verir ve Hazal’dan vazgeçmemesi halinde ya onun ya da kendisinin öleceğini söyler. Damir pes etmez, yeni planı için Asuman’ı devreye sokar… Tüm bu yaşananlardan bunalan Cihan, aldığı kararla herkesi şaşkına çevirir.

VEDA ETTİLER

Paramparça ekibi, üç yıldır ana mekan olarak kullandıkları tarihi Edip Efendi Yalısı’nda veda pastasını kesti. Erkan Petekkaya, “Böyle büyük bir yapımı gerçekleştiren, projede emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!