Paramparça 92. bölüm fragmanında gizli arkadaş

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 92. bölüm fragmanında gizli arkadaş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 14:34

Paramparça yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son haftalarda heyecan dozu giderek artan dizinin bu akşam ekrana gelecek olan 92. bölümünde son yaşadıklarından sonra zor bir döneme giren Ozan, bir anda karşısına çıkan gizemli kişi ile samimiyeti ilerletiyor. Peki, Paramparça yeni bölümünde ortaya çıkan bu gizemli kişi kim? Dengeleri nasıl değiştirecek? İşte, Paramparça 92. bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Paramparça 92. bölüm fragmanında kızını dış etkenlere karşı koruyabilmek için mücadele veren Cihan, Damir'e ciddi bir ultimatom verir. Damir ise bu uyarının ardından sessizliğini korumuştur. Paramparça 92. bölüm fragmanında Harun'u kaybeden Dilara'nın en büyük tesellisi ise Cihan olmuştur. Rahmi ise Dilara'nın yakasından düşmemektedir. İşte, Paramparça 92. bölüm fragmanında yaşanacak olaylar

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hazal ile Damir’in samimi fotoğraflarını gören Cihan soluğu Hazal’ın yanında alır. Cihan’ın öfkesine anlam veremeyen Hazal, Damir ile olan ilişkisini inkar eder. Cihan, Hazal’ın ardından Damir’in kulübüne giderek Damir’i, ailesinden uzak durması konusunda uyarır. 

KİM BU GİZEMLİ ARKADAŞ? 

Ozan bir anda karşısına çıkan gizemli kişi ile samimiyeti ilerletir. Ne kadar büyük bir tehlikenin içinde olduğunu fark etmeyen Ozan diğer taraftan da tıpkı Özkan ve Rahmi Bey gibi elmas kaçakçılarının ölüm listesindedir... 

Haberin Devamı

DİLARA’NIN ZOR GÜNLERİ
Harun’u kaybetmenin acısıyla baş başa kalan Dilara’ya zor günlerinde en büyük destek yine Cihan’dan gelir. Öte yandan Rahmi Bey’in Dilara’yı zorda bırakacak bir planı vardır. Başı beladan kurtulmayan Asuman ise karşısında polisleri bulur.

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaşanan çatışmada çok kişi vurulur. Harun’a ambulansta ilk müdahale yapılır. Bu sırada, Mithat’ın da polis olduğu da ortaya çıkmıştır. Başta Hazal olmak üzere herkes şoktadır. Harun’un durumunun ağır olduğunu öğrenen Dilara’ya en büyük desteği Cihan verir. 

Gelen ölüm haberi ile herkes kahrolur… Cihan, Damir’in bu işte parmağı olduğundan şüphelense de, elinde delil yoktur. Üstelik aynı çatışmada Damir’in de vurulmuş olması Cihan’ın kafasını karıştırır. 

Peşindeki adamları atlatamayınca yardım istemek için Damir’e giden Asuman gerçeklerle yüzleşir. Damir ise Hazal’a kendisiyle ilgili bazı bilgiler verir. Damir’in anlattıkları, Hazal’ın Damir’e daha da bağlanmasına yol açar. 

BAKMADAN GEÇME!