Paramparça bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 92. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Paramparça bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 92. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 23:41

Paramparça bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlerine yine şoke eden dakikalar yaşattı. Başladığı günden itibaren izleyicilerine oldukça dramatik dakikalar yaşatan Paramparça dizisinde bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyenler nefeslerini tuttu. Son bölümde yaşanan çatışmada çok kişi vuruldu. Harun’a ambulansta ilk müdahale yapıldı. Bu sırada, Mithat’ın da polis olduğu da ortaya çıktı. Yayınlanan son bölümünün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında arayışa geçmeye başladılar. Peki, Paramparça 92. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Paramparça'nın bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler oldukça hareketli dakikalara şahitlik etti. Ozan ile birlikte ateş hattında kalan Harun'un akıbeti bu akşam belli oldu. Paramparça son bölümünde Harun'un vurulduğunu öğrenen yakınları, hastanede dakikaları endişeyle saymaya başladı. Son bölümde peşindeki adamları atlatamayınca yardım istemek için Damir’e giden Asuman gerçeklerle yüzleşti. Dizinin yayınlanan son bölümünün bitmesiyle beraber izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Paramparça 92. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK=

Yaşanan çatışmada çok kişi vurulur. Harun’a ambulansta ilk müdahale yapılır. Bu sırada, Mithat’ın da polis olduğu da ortaya çıkmıştır. Başta Hazal olmak üzere herkes şoktadır. Harun’un durumunun ağır olduğunu öğrenen Dilara’ya en büyük desteği Cihan verir.  Gelen ölüm haberi ile herkes kahrolur… Cihan, Damir’in bu işte parmağı olduğundan şüphelense de, elinde delil yoktur. Üstelik aynı çatışmada Damir’in de vurulmuş olması Cihan’ın kafasını karıştırır. Peşindeki adamları atlatamayınca yardım istemek için Damir’e giden Asuman gerçeklerle yüzleşir. Damir ise Hazal’a kendisiyle ilgili bazı bilgiler verir. Damir’in anlattıkları, Hazal’ın Damir’e daha da bağlanmasına yol açar. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Harun ile düşmanlığı yeniden alevlenen Cihan, Damir ile bir anlaşma imzalar. Bu anlaşmanın ertesinde kim iyi, kim kötü birbirine karışır. Bir hücumbot saldırısıyla çıkan çatışmada, Harun hiç tereddüt etmeden kendini Ozan’a siper eder. Ozan, Harun’a ilk kez “Baba” derken, Harun ölümle yaşam arasında gidip gelmektedir.

Candan’ı öldüren kaçakçıların hedefinde şimdi Asuman ve Özkan vardır. Emre bebek elinden alınan ve Deniz tarafından terk edilen Cansu, yaşamla bağını koparmaya karar verir. Aynı dakikalarda Hazal’ın da hayatı tehlikedidir…

 

BAKMADAN GEÇME!