Pam’in umrunda değil

Güncelleme Tarihi:

Pam’in umrunda değil
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2012 00:00

1980’lerde tüm dünyada fenomen olan Dallas’ın yeni versiyonu da ABD’de rekor kırıyor. Türkiye’de Star TV’de yayınlanması planlanan dizinin efsanevi oyuncuları bu kez büyükanne, büyükbaba rolünde. Ekipteki tek eksikse artık çok zengin bir iş kadını olan Victoria Principal. Yapımcıların yalvarması umrunda değil.

Haberin Devamı

LARRY HAGMAN (J.R. EWING)

Bağımlıydı, Yeşilay’cı oldu

81 yaşındaki Hagman, Dallas dizisinde ailenin büyük oğlu ve işadamı J.R. Ewing olarak rol almıştı. 357 bölümün hepsinde rol alan tek oyuncuydu. Dallas’tan sonra bazı dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. Gerçek hayatta içki ve sigarayı seven Hagman’ı bu alışkanlıklarından kanser korkusu kurtardı.

PATRICK DUFFY (BOBBY EWING)

Popülerliği devam etti

63 yaşındaki Patrick Duffy, kariyerindeki büyük çıkışı Dallas’taki Bobby Ewing rolüyle yaptı. 1985’te karakterinin öldürülmesiyle diziden ayrıldı. Ama dönüşü, ünlü ‘duş sahnesi’yle muhteşem oldu. Dallas’tan sonra yine çok popüler bir sit-com olan Step by Step’te oyunculuğa devam etti.

Pam’in umrunda değil

Haberin Devamı

Oscar ve Melrose’la yola devam

LINDA GRAY (SUE ELLEN EWING)

72 yaşındaki Linda Gray J.R’ın alkolik karısı Sue Ellen Ewing rolüyle şöhreti buldu. Dallas’ın ardından 1991’de Sylvester Stallone’la birlikte çevirdiği Oscar filmiyle ve Melrose Place ile yoluna devam etti.

VICTORIA PRINCIPAL (PAMELA EWING)

Kozmetik imparatoriçesi

Ekipteki tek eksik’Pam’ karakterini canlandıran Victoria Principal. Aradan geçen zamanda bir kozmetik imparatorluğunun sahibesi olan Principal hem iş kadınlığını hem diziyi bir arada götürmek istemiyor. Yapımcıların yalvarması da umrunda değil.

ÇİFTLİKTE ARTIK GENÇLERİN SÖZÜ GEÇİYOR

Dallas dizisinin yeni versiyonunda J.R., Bobby ve Sue Ellen Ewing Southfork’a yeniden dönüyorlar. Tıpkı eski Dallas’ta olduğu gibi Patrick Duffy ‘Bobby’yi, Linda Gray ‘Sue Ellen’ı ve Larry Hagman da kötü adam ‘J.R.’ı canlandırıyor. Onlara bu kez yeni kuşak Ewing’ler eşlik ediyor. Çiftlikte artık JR’ın oğlu John Ross’un sözü geçiyor. Onu, Josh Henderson canlandırıyor. Bobby’nin üvey oğlu Christopher’ı Jesse Metcalfe oynuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!