Palmeiras Edu'yu istedi

Güncelleme Tarihi:

Palmeiras Eduyu istedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2008 00:00

Ara transferde kadrosuna yeni isimler dahil etmeyi planlayan Fenerbahçe’de yeni gündem Edu Dracena oldu. Sarı lacivertli takımın Brezilyalı yıldızı için Palmeiras Kulübü’nün resmi teklif getirmeye hazırlandığı öğrenildi.

Ülkesinin milli takımında da zaman zaman forma giyme şansı bulan Edu için ünlü teknik direktör Luxsemburgo’nun ısrarcı olduğu bildirildi. Menajer Juan Figer’in Fenerbahçe Yönetimi’ne savunma oyuncusunun bonservisi için 1 milyon Euro’luk teklif sunduğu ortaya çıktı.

Topu yönetime attı

Başkan Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının Edu için gelen teklife ilk etapta olumsuz baktığı ancak son kararı teknik direktör Luis Aragones’e bıraktığı ileri sürüldü. Kadroda Edu’nun yerine forma giyebilecek şu aşamada 3 alternatifin olması nedeniyle transferin gerçekleşebileceği vurgulandı. Edu’nun tatil için gittiği ülkesinde Palmeiraslı yöneticilerle görüştüğü ancak "Bu konuda son kararı yönetimimiz verir" dediği ifade edildi.

Aragones geliyor

Önder, Yasin ve Can gibi isimleri Edu- Lugano ikilisinin yokluğunda deneyen Aragones’in ikinci yarı öncesinde transfer konusundaki düşüncelerini daha önce paylaşan yönetim, bu sürpriz teklif karşısında kararsız kaldı. Yarın İstanbul’a gelmesi beklenen Aragones, başkan ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. Bu arada Konya’nın istediği Yasin için de karar verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!