Öztürk: Beşiktaş fazla zorlamasın

Güncelleme Tarihi:

Öztürk: Beşiktaş fazla zorlamasın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2012 00:08

G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Beşiktaş’ın TT Arena’da oynaması hak-kında, “Bunun olması fiziken ve manevi anlamda mümkün değildir” dedi.

Haberin Devamı

BABALAR günü nedeniyle Emlak Konut GYO ile Varyap-Gap İnşaat tarafından düzenlenen “Metropol İstanbul’un klasik otomobilleri” organizasyonuna spor dünyasının ünlü isimleri akın etti. G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, yönetici Semih Haznedaroğlu ve Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma bir araya geldi.  Babalar günü için düzenlenen organizasyona kızı Yasemin ile birlikte katılan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, önemli açıklamalara imza attı.

Oyum ‘hayır’

Beşiktaş’ın yeni sezonda maçlarını TT Arena’da oynaması konusuna değinen Öztürk, “G.Saray’da stat konusunda oylama yapılacaktır. Benim cevabım kesinlikle hayırdır. Bir kere bunun fiziken de olması mümkün değil. Manevi açıdan da aynı stadı paylaşmamız mümkün değil. Bence bu konuyu daha fazla zorlamamak lazım. Beşiktaş’ın nerede oynayacağına kendi karar versin ancak, Arena’da olmayacaktır” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!