Özkıyıcı çok iddialı

Güncelleme Tarihi:

Özkıyıcı çok iddialı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2011 13:19

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı, ligin ikinci yarısındaki 17 maçlık zorlu periyodu da atlatıp bu yıl ikinci şampiyonluğu almak istediklerini belirtti. Özkıyıcı, "Şampiyonluğu son maça bırakmayacağız" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 17 maçlık ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Bursaspor'un İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı, bundan sonraki yıllarda da tüm umutları ve hayallerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı. Bursaspor'un şampiyonluğu yakalamaması halinde bile zirvede mücadelesini her zaman sürdüreceğini ifade eden geride kalan 2010 yılının kendileri için çok keyifli geçtiğini 2011 yılında da aynı başarıyı elde etmek için mücadele edeceklerinin altını çizdi. Özkıyıcı, "2010 yılı bizim yılımız oldu. İstanbul'da Boğaz Köprüleri'ne yeşil beyazlı bayrak, bir Anadolu takımının ismini tüm Türkiye ve dünyaya duyurdu. Şampiyonlar Ligi maçları bizim için birer anı. Stadımızın yeniden yapılması, bu maçları burada oynamamız gurur vericiydi. İnanıyoruz ki daha güzel başarılar bu yıl gelecek. Bu yıl da muhtemel şampiyonuz. 17 maçlık periyot kaldı. Geçtiğimiz yıl ki gibi son maça bırakmadan şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz" diye konuştu.

"TARAFTARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR"

Bursaspor taraftarına da bu yıl da büyük görev düştüğünü sözlerine ekleyen İkinci Başkan Haluk Özkıyıcı şöyle devam etti:

"Geçtiğimiz sezon taraftarımız Bursaspor'a yakışır bir duruş sergiledi. Şampiyonlukla beraber, Fair-play şampiyonluğunu da aldık. İkinci devre daha çok dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü sınıra geldik. Taraftarımızdan dolayı sıkıntı yaşamak istemiyoruz. İnancımız sonsuz. Bizi şampiyonluk yolunda yalnız bırakmayacaklar ve en iyi şekilde destekleyeceklerine inanıyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!