Özcan Deniz'in bebeği sürpriz yaptı: Cinsiyesi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Özcan Denizin bebeği sürpriz yaptı: Cinsiyesi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 09:30

Özcan Deniz ile evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Feyza Aktan’ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Çift, gittikleri rutin kontrolde bebeğin erkek olduğunu öğrendi. Peki Özcan Deniz ve Feyza Aktan ne zaman ve nerede evlenecek?

Haberin Devamı

Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan’ın hamile olduğunu öğrenince havalara uçan ve evlilik hazırlıklarını hızlandıran Özcan Deniz, erkek babası oluyor. Kız bebek bekleyen ünlü sanatçının yakınlarına "Bebek hepimize sürpriz yaptı. Kızım değil, oğlum olacak" diyerek yaşadığı sevinci paylaştığı söyleniyor.

NE ZAMAN EVLENECEKLER?

Yaklaşık 1 yıldır birlikte olan çift, hamilelik gelişmesi üzerine nikah tarihini öne çekti. Özcan Deniz 3 aylık hamile olan sevgilisi Feyza Aktan ile ay sonu evlenecekti. Ancak rol aldığı "İstanbullu Gelin" dizisinin Prag'ta gerçekleşen çekimleri sırasında hastalanarak bir hafta hastanede yattı. Taburcu olduktan sonra da 10 gün evde dinlendi. Bu süre içinde dizinin önceden çekilen bölümleri yayınlandı. Özcan Deniz mecburen kamera karşısına geçmek zorunda kalınca düğün Kasım'a ertelendi. İkili, 10 Kasım’da Paris’te nikah masasına oturacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!