Ozan Güven ile Nazlı Çelik Aşk mı Yaşıyor?

Güncelleme Tarihi:

Ozan Güven ile Nazlı Çelik Aşk mı Yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 08:44

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı ve Pek Yakında filmlerinden tanıdığımız Ozan Güven ile Star Tv’nin ana haber spikeri Nazlı Çelik arasında ki aşk dedikodusu yılın son günlerine damgasını vurdu. Ozan Güven ile Nazlı Çelik aşk mı yaşıyor? İşte yılın aşk dedikodusunun detayları...

Haberin Devamı

Sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeleri ile başlayan aşk dedikoduların ikilinin Darüşşafaka Doğuş Basketbol takımının, Turkish Airlines Euroleague'de kazandığı maçı çocukları ve arkadaşları ile birlikte izlemeleri dedikodunun dogruluğuna önemli derece gerçeklik getirdi.

Nazlı Çelik maçı kızı Kayra ile beraber izlerken Ozan Güven ise oğlu Ali Aziz ile birlikte tribünlerde yanyana görülmesi dedikoduların doğruluk derecesini artırdı. Dikkat çekmek istemeyen ikilinin yanlarında ise arkadaşları manken Tülin Şahin ile televizyon programcısı Saba Tümer’de eşlik ettiler.

Ozan Güven ile Nazlı Çelik Aşk mı Yaşıyor

NAZLI ÇELİK KİMDİR?

Haberin Devamı

14 Şubat 2015 tarihinde Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili ile İspanya'nın başkenti Madrid'de evlenen Nazlı Çelik, 1977 yılında İstanbul’da doğmuştur. Doğuş Holding üst düzey yöneticisi Yücel Çelik ve Semra Çelik'in iki çocuğundan biridir. İlk ve ortaokulu İstanbul’da Özel Dost Koleji’nde yaptıktan sonra lise eğitimi için İsviçre’ye gitti ve İsviçre’de bulunan Amerikan Okulu T.A.S.I.S (The American School In Switzerland) yatılı okulunda lise eğitimini tamamladı.

Amerika’nın Boston şehrindeki Emerson Üniversitesi'nden televizyon-video ve psikoloji olmak üzere çift dalda, yüksek onur listesinden mezun oldu.

2005 yılında Star TV'ye geçerek haber programı sunmaya başladı. 2006’da Erdoğan Aktaş ile “Kırmızı Koltuk” programını sundu. 2008 yılında Uğur Dündar Star Haber'i sunduğu zamanlarda muhabirlik yaptı. Daha sonrada hafta sonu Haberleri sundu. Aynı kurumda sırasıyla haber müdürü, haber koordinatörlüğü görevlerini üstlendi. 2011 yılında Uğur Dündar Star Haber'i bıraktıktan ana haberleri sunmaya başladı. Aynı zamanda genel yayın yönetmenliği görevini sürdürmektedir.

Ozan Güven ile Nazlı Çelik Aşk mı Yaşıyor

OZAN GÜVEN KİMDİR?

Haberin Devamı

19 Mayıs 1975 tarihinde Almanya’nın Nürnberg şehrinde doğan Ozan Güven Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans bölümünü okudu ama bitirmedi. İzmir Belediye Konservatuar'ında oyunculuk dersleri aldı. Şahika Tekand Tiyatrosu'nda çalışan Ozan Güven İkinci Bahar, Çiçeği Büyütmek, Koçum Benim, Aslı ve Kerem, Bir İstanbul Masalı ve "Canım Ailem" gibi televizyon dizilerinin yanı sıra G.O.R.A, A.R.O.G ve Yahşi Batı filmlerinde yakın arkadaşı olan Cem Yılmaz'la oynadı. “İkinci Bahar”dizisin de oynarken tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile 2005 yılında evlendi, Ali Aziz  isminde 1 çocukları var. 2010 yılında boşanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!