O Ses Türkiye Osman Can Üstündağ Sağlık Durumu Nasıl?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye Osman Can Üstündağ Sağlık Durumu Nasıl
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 10:49

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği, jüri koltuğunda ise; Ebru Gündeş, Murat Boz, Hadise, Gökhan Oğuz ve Hakan Oğuz gibi birbirinden değerli isimlerin oturduğu reyting rekorları kıran yarışma programı O Ses Türkiye’den acı haber geldi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

İlk olarak O Ses Türkiye’de adını duyurmayı başaran genç şarkıcı Osman Can Üstündağ trafik kazası geçirdi. Geçirdiği trafik kazası sonucunda O Ses Türkiye yarışmacısı Osman Can Üstündağ’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Dünya çapında birçok ülkede düzenlene ve istikrarını koruyan yarışma programı O Ses Türkiye 10 Ekim 2011 yılında Acun Ilıcalı tarafından Türkiye’ye getirildi. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve istikrarını koruyan yarışma programına birçok jüri üyesi ev sahipliği yaptı.

Yapımcılığını ve sunuculunu üstlenen Acun Ilıcalının üstlendiği program, 2011 yılından bu yana sesine güvenen yetenekli kişilerin keşfedilmesini sağlıyor. Bu isimlerden biri de Osman Can Üstündağ olmuştu.

O Ses Türkiye’den sonra şansını “Kapışma” isimli ses yarışmasında da deneyen ve başarılı olan yarışmacıdan kötü haber geldi.

Haberin Devamı

Genç şarkıcının trafik kazası geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı, ancak durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kötü haberi sosyal medyadan duyuran şarkıcı Onur Akay meslektaşı Osman Can Üstündağ için iyi dileklerde bulundu; “Genç şarkıcı arkadaşımız Osman Can Üstündağ trafik kazası geçirdi. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan ve durumu ağır olan arkadaşımız için dua istiyorum.” mesajını yazdı.

Osman Can Üstündağ'ın sağlık durumuyla ilgili henüz yeni bir gelişme yok. 

Genç şarkıcı Osman Can Üstündağ yoğun bakımda

BAKMADAN GEÇME!