Orhan Atik kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Orhan Atik kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2016 07:59

Galatasaray Yönetim Kurulu, teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifasını kabul etti ve yerine A2 Takımı'nın hocası Orhan Atik'i getirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifasının kabul edildiğini dün akşam resmen açıkladı.

Başkan Dursun Özbek, Denizli'nin yerine sarı kırmızılı kulübün A2 takımını çalıştıran Orhan Atik'in getirildiğini söyledi. Özbek, "Önümüzdeki süreçte Süper Lig ve Türkiye Kupası mücadelesinde alt yapı teknik direktörlerimizden Sayın Orhan Atik takımın başında yer alacaktır" dedi.

Orhan Atik Galatasaray'ın başındaki ilk sınavını bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Akhisar Belediyespor maçında verecek.

Peki, kimdir Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Orhan Atik?

İşte genç teknik adamın kariyeri:

Profesyonel futbol kariyerinde Bakırköyspor, Antalyaspor, Yimpaş Yozgatspor ve Göztepe formalarını giyen Atik, 196 maçta 3 gol kaydetmişti.

2003 yılında Elazığspor'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Atik, daha sonra İstanbulspor ve Mardinspor'da da aynı görevleri ifa etti.

Haberin Devamı

2007'de Beylerbeyi'nin başına geçtikten bir yıl sonra Antalyaspor'da yardımcı antrenör oldu. 2008'de Antalyaspor'un başına geçtikten sonra 2010 yılında Galatasaray A2 takımının başına getirildi.

1 Mart 2016'da Mustafa Denizli'nin istifasının Galatasaray'ın teknik direktörü oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!