Orduspor'a İstanbul'da taraftar desteği

Güncelleme Tarihi:

Orduspora İstanbulda taraftar desteği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2012 14:33

52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, “İstanbul'da oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasından Ordulu hemşehrilerimizin tribün desteğiyle galibiyet alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Orduspor, 19 Eylül Stadyumu'ndaki çalışmalar nedeniyle Eskişehirspor ile İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

52 Genç Taraftarlar Derneği başkanlığının yanı sıra 25 yıldır Orduspor'un amigoluğunu yapan Murat Aydın yaptığı açıklamada, İstanbul'da yaşayan Ordulu hemşehrilerini Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelerek takımlarını desteklemesini istedi.

Taraftar desteğiyle takımlarının motive olduğunu ve oyuncuların daha iyi oynadığına dikkat çeken Aydın, şöyle devam etti:

“Orduspor'un 25 yıldır amigoluğunu yapıyorum. Takımımızı sahamızda ve deplasmanda en iyi şekilde desteklemeye çalışıyoruz. Kulübümüz bu sezon çok iyi transferler gerçekleştirdi ve iyi bir kadro oluştuğunu düşünüyorum. Biz taraftarlara düşen görev takımımızı güzel tezahüratlarla desteklemektir. İstanbul'da oynayacağımız Eskişehirspor karşılaşmasında Ordulu hemşehrilerimizin tribün desteğiyle galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Bundan dolayı tüm taraftarları formaları ve atkılarıyla tribünlere bekliyoruz. Biz de Ordu'dan takımımızı desteklemek için İstanbul'a gideceğiz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!