Orduspor bu sezon deplasmanda ilk kez puan kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Orduspor bu sezon deplasmanda ilk kez puan kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2013 10:41

Orduspor, 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kalarak bu sezon deplasmanda ilk kez puan kaybetti.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig lideri Orduspor, bu sezon ligde deplasmanda oynadığı 7 lig karşılaşmasında 6 galibiyet elde etti. Mor-beyazlı ekip, 7. deplasman karşılaşmasında 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kalarak ilk kez puan kaybı yaşadı. Bu sezon ligde deplasmanda oynadığı 7 maçta 16 puan toplama başarısı gösteren mor-beyazlı ekip, bu maçlarda rakip fileleri 13 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 4 gol gördü.

Orduspor'un ligdeki deplasman maçları ve skorları şöyle:

Adanaspor-Orduspor............................(0-4)
Karşıyaka-Orduspor..............................(0-1)
Kahramanmaraşspor-Orduspor............(2-3)
TKİ Tavşanlı Linyitspor-Orduspor.... .....(0-1)
Denizlispor-Orduspor.............................(0-1)
Boluspor-Orduspor................................(1-2)
1461 Trabzonsopor-Orduspor..............(1-1)

Orduspor, mücadeleden memnun

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen, "Oyuncularımızın ortaya koydukları mücadeleden son derece memnunuz" dedi. Türkmen, yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon maçında bu sezon ligde ilk kez bir deplasman maçında puan kaybettiklerini anımsattı. Fiziksel olarak çok zor bir maçı geride bıraktıklarını ifade eden Türkmen,"Ligin uzun ve yorucu bir maraton olduğunu hep söyledik. Bu uzun ve yorucu maratonda bir maçı daha geride bıraktık. Özellikle belirtmek isterim ki, 1461 Trabzon deplasmanında oyuncularımızın ortaya koydukları mücadeleden son derece memnunuz. O açıdan karamsar olmaya gerek yok. Her ne kadar maçın ikinci yarısında hakem kötü performans ortaya koymuşsa da puan almayı başardık. Takımımız aynı heyecan ve motisvasyonla yoluna devam ediyor" diye konuştu.

Türkmen, 1461 Trabzon maçını geride bıraktıklarını vurgulayarak, "Önümüzde oynayacağımız çok önemli bir Balıkesirspor maçı var. Ona odaklanmak zorundayız. Ancak futbolun içinde her türlü sonuç olduğunu bilmeliyiz. Taraftarlarımıza inancımız tam. Onlar yine tribünleri dolduracaklar ve takımlarına sahip çıkacaklar. Camia olarak bundan şüphemiz yok" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!