Onur Kıvrak patladı: Yalan söylüyor!

Güncelleme Tarihi:

Onur Kıvrak patladı: Yalan söylüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 14:46

Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, Fenerbahçe maçından sonra formasını yere fırlattığı iddiasına çok sert tepki gösterdi ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra formasını attığı iddia edilen ve bu nedenle sert eleştirilere maruz kalan Onur Recep Kıvrak, büyük yankı yaratan olayı anlattı.

Formasını yere attığı iddiasını yalanlayan milli kaleci, "Benim hakkımda yazılıp çizilenler tamamen yalan. Sezon başından beri benimle uğraşanların işleri güçleri. Onların kim oldukları zaten belli. Allah nasip ederse ben de basın toplantısında her şeyi açıklarım" dedi.

Sahada yaşananları da anlatan Onur Kıvrak, şunları söyledi:

"FORMAYI ATMADIM, YERE KOYDUM"
Maç tatil edildikten sonra kulübe gittim, formayı yere atmadım; kaptanlık pazubandığını üzerine koyarak formayı yere koydum. Hami hoca bana, 'Oğlum ne oldu?' diye sordu. 'Hocam ne karım kaldı, ne kızım kaldı, ne anam ne de babam. Hocam bu saatten sonra yokum' dedim. Bu konuşmanın ardından Hami hoca bana, 'Sen geç soyunma odasına' dedi. Hami hoca ile bütün muhabbetimiz bu.

Haberin Devamı

Soyunma odasında da kendisiyle konuştuk; 'Bana da zamanında tribünlerden çok küfürler edildi. Trabzonspor'da o kadar gol atmama rağmen ben de küfürlere maruz kaldım' dedi.

"BENİ KARALAMA ÇABASI"
Hami Mandıralı’yı abim gibi seviyorum. Onunla problem yaşamam söz konusu olamaz. Bazı insanlar bunları bilerek yapıyor. Bana sezon başı ne yaptılarsa şimdi de aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar. Onların gücüne gidiyor benim burada durmam. Onların gücüne gidiyor 'bir İzmirli dokuz yıldır nasıl buradan kaçmaz!' diye. Beni karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Onlar benim kadar Trabzonsporlu değil onlara kimin daha büyük Trabzonsporlu olduğunu göstereceğim." (haber61.net)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!