Online takı eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Online takı eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2005 00:00

12 yıl önce boncuklarla tanışan ve takı yapmaya başlayan Gaye Döşer, eğitim alma imkanı bulamayanlar için www.beadycats.com adlı takı sitesini kurdu. 2500 üyesi olan sitede takı yapmanın incelikleri öğretiliyor ve takı dünyasından son haberler yer alıyor.

Gaye Döşer, üniversitede kimya okuduktan sonra mesleğini yapmak yerine kendini boncuklara adadı.

12 yıl önce eşinin Kapalıçarşı’daki dükkanında boncuklarla tanışan Döşer, sonrasında Semih Yener Eğitim Merkezi’nde takı eğitimi aldı ve uzun yıllar aynı yerde takı sanatları öğretmenliği yaptı.

Döşer, büyük şehirlerin dışında takı sanatıyla ilgilenmek isteyen ama eğitimcilere ulaşamayanlar için üç sene önce www.beadycats.com adlı takı sitesini kurdu.

www.beadycats.com’un şu anda 2500 üyesi var. Sitede yeni başlayanlara ücretsiz olarak takı yapmanın temel kuralları öğretiliyor. Sitede çeşitli takı örnekleri de sunuluyor ve bu örneklere sık yenileri ekleniyor.

Site ay sonunda yenilendiği zaman başlangıç seviyesini aşmış olanlara ücretli ileri takı eğitimi de verilecek. Sitede ayrıca takı yapımı için gerekli malzemeler ve üyelerin yaptığı takılar da satışa çıkacak.

Sitede ayrıca Gaye Döşer’in Beadyhome adını verdiği 24 cd ve 24 eğitim fasikülünden oluşan, 240 tasarımın yer aldığı takı eğitim seti de satılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!