"Önemli olan lige güzel başlamak"

Güncelleme Tarihi:

Önemli olan lige güzel başlamak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2013 15:12

Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, "Önemli olan lige güzel başlamak ve devamını getirmek" dedi.

Haberin Devamı

Türkmen, yaptığı açıklamada, Bolu kampının sona erdiğini hatırlatarak, "Bolu kampı takımın birbirini tanıması açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü yeni bir takım kurduk. Kamp dönemleri oyuncuların birbirini tanımasını da kolaylaştırıyor. Son provamız da Samsunspor ile yapacağımız maç olacak. Bu maçta da taraftarımız takımını görecek. Bu maç 10 Ağustos Cumartesi günü Samsun'da oynanacak" diye konuştu. Orduspor taraftarına yakışan bir takım oluşturduklarını vurgulayan Türkmen, şöyle devam etti:

"Bundan sonraki süreçte iki veya üç takviye daha yaptığımızda gücümüze daha da güç katmış olacağız. Bunlar da bizim için nokta transferler olacaktır. Kamp döneminde de takımımızı beğendim. Bu süre zarfında oyuncularımız sabah saatlerinde antrenman, akşam ise hazırlık maçı yaptı. Ancak hazırlık maçları hiçbir takımı aldatmasın. Önemli olan lige güzel başlamak ve devamını getirmek."

PTT 1. Lig'in farklı formata sahip olan bir lig olduğunu ifade eden Türkmen, "PTT 1. Lig'in formatı farklı olduğu için, 'ben alır, götürürüm' diyen bir takım düşünmüyorum. Çünkü bu ligin özelliği mücadele etmeyen takımların başarılı olma şansı yok. Bakıldığında da takımların hocalarının tercihi genelde takımları performansı yüksek oyunculardan kuruyor. Burada çok flaş transferlerle olmuyor" diye konuştu. Türkmen, mor-beyazlı ekibin, yarın Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!