Önder Özen'e destek istedi

Güncelleme Tarihi:

Önder Özene destek istedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2013 00:50

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün aylık dergisinde yazdığı yazıda camiasından, profesyonel bir yapıya geçiş için göreve getirdikleri futbol direktörü Önder Özen’e destek vermelerini istedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni futbol genel direktörü Önder Özen için camiadan destek istedi.
Orman, Beşiktaş dergisindeki aylık yazısında yeni sezonda zirve için mücadele edeceklerini kaydederek, yollarını ayırdıkları Samet Aybaba ve ekibine teşekkür etti. Orman, “Futbolu yöneticiler tarafından yönetilen bir kurumdan daha çok, profesyonellerin etkin olduğu hale getirmek adına futbol direktörlüğüne getirdiğimiz Önder Özen’e ‘Hoşgeldin’ diyor, tüm camiamızın kendisine destek olmasını rica ediyorum” dedi.

HaKİMİYET YENİDEN GENEL KURULDA

5 MAYIS’ta yapılan tüzük kongresine de yazısında değinen Orman, şunları dile getirdi: “Beşiktaşımızın yeni anayasasına kavuştuk. Yeni tüzükte yönetim kurulunun yetkilerine kısıtlamalar getirildi ve hakimiyet genel kurul üyelerine verildi.
Şahsım, yönetim kurulum ve camiam adına tüzük çalışmalarına katkıda bulunan değerli büyüklerime teşekkür ediyor, yeni tüzüğümüzün hayırlı olmasını diliyorum. Olağan seçimli genel kurul toplantısı yapacağız.
Değerli kongre üyelerimizi, genel kurula katılarak, kulübümüze sahip çıkmaya, gelecekteki güzel günlere katkı sunmaya çağırıyorum.”

Haberin Devamı

STAT İLE DAMGA VURACAĞIZ

İNÖNÜ Stadı’nın yıkımına da değinen Başkan Orman, “Geçen ayın şüphesiz en önemli olayı, mabedimize, BJK İnönü Stadı’na veda etmemiz oldu. Tarihi anları hep birlikte yaşadık.
Bir taraftar olarak, nice galibiyetleri birlikte yaşadığımız, nice kupaları birlikte kaldırdığımız stadımızda benim de önemli anılarım var. Ancak bu ayrılık geçici ve vedamız kısa süreli.
Siz büyük Beşiktaş taraftarının desteği ve inancı ile; kulübümüzün büyüklüğüne ve şanlı geçmişine yaraşır yeni stadımızda, Beşiktaş’ın ve Türk futbolunun geleceğine damga vuracak, hepimizi sevindirecek çok daha büyük başarılara imza atacağımıza sonsuz bir inanç besliyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!