On numara

Güncelleme Tarihi:

On numara
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2004 01:34

Ağlayan güzeller

‘Türkstar’ yarışmasının iki güzeli, Gamze Özçelik’le Seray Sever, cumartesi akşamı ekrana gelen elemelerde gözyaşlarına hakim olamadı. İki güzel, yarışmadan elenen Banu’nun kırmızı odadaki gözyaşlarını izleyince duygulandılar.

Eşiyle geziyor

Şafak Sezer, eşi Semra Hanım’la cumartesi akşamı İbrahim Tatlıses’in sahneye çıktığı Keops Bar’a gitti.

Gecenin sultanı

Bülent Ersoy geçtiğimiz gece Maksim’e gitti. O mekana girdiğinde sahnede İzzet Yıldızhan vardı. Kendisine saygısızlık olmaması için şarkısı bitene kadar bekleyen Ersoy, daha sonra geçip yerine oturdu. Ersoy’un Ungaro marka kumaştan Nur Yerlitaş tarafından dikilen elbisesi ise geceye damgasını vardı.

Çakır’ın Mini’si

Rol aldığı ‘Kurtlar Vadisi’ adlı dizide rol icabı vurulmasıyla gündeme gelen Oktay Kaynarca, çıkan spekülasyonları umursamıyor ve hayatın tadını çıkarmaya devam ediyor. Kaynarca, sevgilisi Özgü Namal’la yeni aldığı Mini Cooper marka otomobiliyle İstanbul caddelerindeydi.

Kuliste sürpriz

Almula Merter’in yönettiği ‘Hamam’ adlı tiyatro oyununda travesti hamamcıyı canlandıran Fatih Ürek için geçtiğimiz gün sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Oyun arkadaşları tarafından tiyatro kulisinde düzenlenen parti, 1963 doğumlu olduğunu söyleyen Ürek’i çok duygulandırdı.

Mardinli bayiden 400 dolar

Tarım araçları üretiminin önde gelen ismi Şahsuvaroğlu Şirketler Grubu, yeni seri traktörleri Same ve LC’yi geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir organizasyonla tanıttı. Tanıtıma mankelerin yanı sıra şarkıcı İbrahim Erkal da katıldı. Suadiye Greenpark Otel’deki kokteyl ve yemekli tanıtım sonunda sahneyi İbrahim Erkal alırken, mankenlerin tanıtımda giydikleri tulumları Erkal programa başlamadan önce açık artırmaya çıkarıldı. 10 milyondan başlayan açık artırmaya katılan Mardin bayii, 400 dolar ödeyerek tulumları satın aldı.

Tasavvuf modası

Tasavvuf müziğine hayranlığıyla bilinen Mazhar Alanson, bu hayranlığı artık sahne kostümlerine de taşıyor. Sanatçı Yeni Melek Kültür Merkezi’nde verdiği konserde giydiği kıyafetle hayranlarını şaşırttı. Sahneye toprak rengi uzun bir gömlek, siyah şalvar pantolon ve mes tarzında siyah ayakkabılarla çıkan Alanson, şarkılarını yorumlarken de neredeyse kendinden geçti. Sanatçıyı izlemek üzere kültür merkezine gelen eşi Biricik Suden, gazetecilerin yoğun ilgisinden rahatsız oldu.

TRT’ye kırgın

Çiğdem Tunç, 15 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması’nda kendisinin sunucu olarak düşünülmemesi yüzünden TRT’ye kırgın. Tunç, Meltem Cumbul’un yerine Korhan Abay’la bu yarışmayı kendisinin sunmasının yakışık alacağını düşündüğünü, hatta Türkiye’nin Jim Carrey’i dediği M. Ali Erbil’le beraber, Bülent Özveren’in bulunacağı bir grubun Türkiye’yi daha iyi yansıtacağını düşünüyor. Tunç, ‘İtalyanca, ingilizce ve Almanca bilen ben Eurovision’u Korhan’la beraber sunmayı isterdim. Bunca yılın devinimiyle bunu söylemeyi hakediyorum ve TRT’ye de teessüf ediyorum’ dedi.

Aşk yok, kilo yok!

Tuğba Özay son zamanlarda yine meslektaşlarını kızdıracak açıklamalarda bulunuyor. ‘Türkiye’nin en güzel fizikli mankeni ve kadını benim. Boyum 1.82, kilom ise 62... Her yerim muntazam... Bundan sonra mütevazı olmayacağım çünkü hayranlarım bunu haykıra haykıra söylememi istiyor diyen Özay, ideal formunu da aşksızlığa borçluymuş söylediğine bakılırsa: ‘Bu formumu aşksız kalmaya borçluyum. Uzun süredir hayatımda kimse yok. Hayatıma biri girdiği zaman işimi ikinci plana atmak zorunda kalıyorum ve formuma da dikkat edemiyorum!’

Uslu kızacak

‘Zerda’ dizisinin iki başarılı oyuncusu Ece Uslu ile Halit Ergenç, uzun zamandır hemen her yerde birlikte görünüyordu. İkilinin aşk haberlerini duymayan kalmamıştı. Ancak Ergenç, geçtiğimiz gün karşıma iki genç kızla Beyoğlu’nun barlarında eğlenirken çıktı. Bu özel geceden Uslu’nun haberinin olduğunu hiç sanmıyorum!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!