Olimpiyatların olay kalecisi sır vermiyor

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyatların olay kalecisi sır vermiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2013 01:23

2008 Pekin'de, Olimpiyat Köyü’ndeki odasına erkek alan Amerikalı kaleci Hope Solo, “O ismi kesinlikle açıklamam” dedi.

Haberin Devamı

Altın Top (Ballon d’Or) ödüllerinin galasında giydiği gece elbisesi ve güzelliği ile konukların gözlerini alamadığı bir isim vardı ki... O da ABD Kadın Milli Takımı’nın kalecisi Hope Solo’ydu.

Hem güzelliği hem atletik görünüşü hem de verdiği çıplak pozlarla günlerce konuşulan Solo, 2008 Pekin Olimpiyatları’nda “Hayatta bir defa yaşayabileceğiniz bir deneyimdi. İnsanların açık alanda seks yaptıklarını gördüm.

/images/100/0x0/55ea7526f018fbb8f8813ae5

Çimlerin üzerinde, binaların arasında” diyerek gündeme bomba gibi düşmüştü.

‘İstanbul’u çok merak ediyorum’

GÜZEL  kaleci bununla da yetinmeyip ESPN’e verdiği röportajda, Olimpiyat Köyü’nde sadece seks yüzünden değil, partiler nedeniyle de sporcuların sabaha kadar uyumadan yarışmalara çıktığını, kendisinin de bir gece yabancıların girmesinin yasak olduğu Olimpiyat Köyü’nde kaldığı odaya ünlü birisini sokarak onunla beraber olduğunu açıklamıştı.

Haberin Devamı

Solo, daha sonra bu ismi “O benim olimpiyat sırrım” açıklamayacağım demişti.

Galada Hürriyet’in sorularını yanıtlayan Solo, İstanbul gibi büyüleyici bir şehri mutlaka görmek isterim. Boğazın güzelliğini resimlerden gördüm” dedi. Olimpiyat Köyü’ndeki o ismi sorduğumuz Hope Solo, “Güzel bir deneyimdi ama o bende saklı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!