Olimpiyat demek olay demek

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyat demek olay demek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2013 00:03

Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşananlar, sorunların tesadüf olmadığını gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

Aynı stadyumda geçmişte de büyük güvenlik problemleri meydana gelmişti. F.Bahçe-Everton mücadelesinde bir taraftar gole silahla sevinmiş, İstanbul BŞB-Diyarbakır maçında 2 bin taraftar sahaya inmişti. İpler, geçtiğimiz hafta oynanan derbide tamamen koptu.

Beşiktaş-Galatasaray derbisi, saha olayları nedeniyle yarıda kaldı. Ancak Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yaşanan saha içi ve tribün olayları ilk değil... Güvenlik zaafları devam ettiği takdirde, son olacağa da benzemiyor... Gole silahla sevinen taraftardan, sahaya giren 2 bin kişiye, Terim’den iş isteyip, Tolga Zengin’le ısınırken hatıra fotoğrafı çektirenlere kadar işte o şaşırtıcı olaylar...

TARİH: 30 Temmuz 2005
MAÇ: Fenerbahçe-Everton

SİLAHLA SEVİNİP, ADAM YARALADI

F.BAHÇE ile Everton hazırlık Olimpiyat Stadı’nda hazırlık maçı yaptı. Bu mücadelede tribüne silahla giren bir maganda, 25. dakikada Tuncay Şanlı’nın attığı gol sonrası sevincini havaya ateş açarak yaşadı. Bu olay sonrası 1 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

TARİH: 14 Mart 2010
MAÇ: İstanbul BŞB-D.Bakır

2 BİN TARAFTAR SAHAYA GİRDİ

Olimpiyat’taki İstanbul BŞB-D.Bakır maçında tribünlerle tartan pist arasında engel olmamasını fırsat bilen 2 bin D.Bakır taraftarı sahaya inince hakem Hüseyin Göçek maçı tatil etmişti. 87. dakikada tatil olan maç, 1-0 İstanbul BŞB lehine tescil edilmişti.

SAHADA TERİM’DEN İŞ İSTEDİ

Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki maçta meydana gelecek olaylar adeta ‘Geliyorum’ dedi. Mücadele öncesi ısınan Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin’in yanına inen bir taraftar hatıra fotoğrafı çektirdi. Devre arasında başka bir taraftar da G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim’in yanına kadar gelmeyi başarıp iş istedi. Beşiktaş-Trabzonspor ve Beşiktaş-Tromsö mücadelelerinde de tribünlerin içinde olay ve kavgalar çıkmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!