Ölene Kadar bu akşam neden yayınlanmadı? Ölene Kadar yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar bu akşam neden yayınlanmadı Ölene Kadar yeni bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 20:03

Ölene Kadar dizisinin bu akşam yayınlanması gereken 8. bölümü izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip ettiği hareketli dizisi Ölene Kadar bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda yer almayacak. Dizinin bu akşam yayınlanması gerken yeni bölümü Atv tarafından yayın akışından çıkartılınca izleyiciler oldukça meraklandı. Diziseverler, Ölene Kadar bu akşam neden yok? Ölene Kadar yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi sorulara oldukça yoğun ilgi gösterdiler. Peki, Ölene Kadar yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Ölene Kadar yayınlanan son bölümüyle izleyenlere nefes kesen dakikalar yaşatmıştı. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Ölene Kadar yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda yayınlanıp yayınlanmayacağı diziseverler tarafından merak konusu oldu. Dizinin yeni bölümünün yayın akışında yer almaması izleyenler tarafından sorgulanmaya başladı. Peki, Ölene Kadar 8. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Ölene Kadar dizisi bu hafta 8. bölümüyle ekranlarda yer almayacak. Dizinin yeni bölümü kanal tarafından yayın akışından çıkartıldı. Ölene Kadar dizisi 8. bölümü bir hafta gecikmeli olarak 9 Şubat Perşembe günü ekranlarda olacak. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Ender'e karşı bir zafer kazandığını düşünen Dağhan, babasının ölümünden sonra yıkılır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ne Dağhan için, ne Selvi için ne de Ender için. Ciğerini dağlayan acıyla hesap sormak için harekete geçtiğinde, hayatının dönüm noktası olacak bir sırrı öğrenir. 

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturan "Ölene Kadar" Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir araya getiriyor.

Engin Akyürek; hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkumu olan Dağhan karakteriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Fahriye Evcen ise; yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan'ın müebbetine son veren avukat Selvi olarak karşımızda.

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan'ı müebbetten kurtaran, Selvi'nin ise vicdan yükünü hafifleten bu ilk buluşmadan sonra ise kimsenin hayatı eskisi gibi olamayacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!