Ölene Kadar 2. bölüm yeni fragmanında heyecanlandıran mezarlık sahnesi

Güncelleme Tarihi:

Ölene Kadar 2. bölüm yeni fragmanında heyecanlandıran mezarlık sahnesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 14:33

Ölene Kadar yeni bölümü için heyecan dorukta! Engin Akyürek'in geçmişin peşine düşen Dağhan'a, Fahriye Evcen'in ise hırslı avukat Selvi'ye hayat verdiği Ölene Kadar 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana hayatının kararmasına sebep olan gizli şahidin izini sürmeye çalışan Dağhan'ın mezarlıkta şahit olduğu manzara damga vurdu. İşte, Ölene Kadar 2. bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

Ölene Kadar yeni bölüm fragmanları izleyicileriyle buluştu. Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Ölene Kadar'ın yarın akşam yayınlanacak 2. bölümünde artık özgür olan Dağhan, 11 yılın hesabını sormaya karar verir ve gizli şahidin izini sürmeye çalışır. Ancak bu izler onu hiç beklenmedik bir sürprize götürür. İşte, Ölene Kadar 2. bölüm fragmanları ve dizinin ilk bölümünü kaçıranlar için Ölene Kadar dizisinin konusu!

Bir intikam öyküsünü anlatan yeni dizinin 2. bölümünde Dağhan ve Beril yıllar sonra ilk kez karşı karşıya geliyor. Dağhan'ın bir intikam planı peşinde olduğunu düşünen Ender ise panikliyor. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Ölene Kadar 2. bölüm fragmanları ve dizinin konusunu merak edenler için detaylar!

Haberin Devamı

Başrollerini Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan’ın paylaştığı Ölene Kadar’ın 2. bölümüyle Dağhan için hesaplaşma dönemi başlayacaktır. Sonunda özgürlüğüne kavuşmuş olan Dağhan, haksız yere hapiste geçirdiği 11 yılın hesabını sormaya kararlıdır. Vicdan azabıyla kıvranan Selvi ise çocukken işlediği günahla bir kez daha yüzleşirken Dağhan'ın bazı gerçeklere ulaşmasına engel olmak zorundadır. Ne var ki kafesten çıkmış aslanı dizginlemesi kolay olmayacaktır. Geçmişin gölgesi herkesin üzerine vurmuştur. İki eski sevgili, Dağhan ve Beril yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelirler. Dağhan'ın bir intikam planı peşinde olduğunu düşünen Ender ise tedirgindir, Yılmaz'ı bu konuda uyarır. Hayatının kararmasına sebep olan gizli şahidin izini sürmeye çalışan Dağhan, hiç beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır.

ÖLENE KADAR İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dağhan, 11 yıl önce, genç bir doktor adayıyken, sevdiği ve evlenmek üzere olduğu kadının (Beril) babasını (Sezai) öldürmekten suçlu bulundu ve hapse atıldı ancak olay bir komploydu. Beril'e âşık olan Ender bu komployu düzenlemiş; hem kendisi hakkında büyük bir sırrı bilen Sezai'den kurtulmuş, hem de Beril'i elde etmişti. Dağhan'ı hapisten çıkaran kişi ise, çiçeği burnunda bir avukat olan ve bu dava ilk davası olan, genç ve güzel Selvi’ydi Selvi, herkesin gözünden kaçan bir delil bulmuş, Dağhan'ı bu davayı yeniden açmaya ikna etmiş ve sonunda Dağhan'ın serbest kalmasını sağlamıştı. Dağhan’ın hapishaneden çıkışı her şeyin sonu gibi görünse de her şeyin başlangıcı olacaktı.

Haberin Devamı

ÖLENE KADAR KONUSU

Hayatının en güzel yıllarını, geleceğini, hayallerini, aşkını kaybetmiş ve on bir yıldır haksız bir esareti yaşayan 35 yaşında bir adam Dağhan ve yaşına göre oldukça görmüş geçirmiş, hayatta her şeyin bir çözümü olduğuna inanan ve bu çözümleri aramaktan hiç vazgeçmeyen mücadeleci bir avukat Selvi’nin yollarının kesişme hikayesine odaklanan Ölene Kadar, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikâyelerini ve bir adamın haksız esaretinin herkes üzerindeki etkisini anlatıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!