ÖLEN ARKADAŞLARINI BÖYLE ANDILAR

Güncelleme Tarihi:

ÖLEN ARKADAŞLARINI BÖYLE ANDILAR
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 08:59

İngiltere’de trafik kazasında kaybettikleri 21 yaşındaki arkadaşlarını anmak isteyen 24 kadın, Playboy’u geride bırakacak bir fikre imza attı.

Haberin Devamı

Herefordshire kontluğunun Pencombe köyünde yaşayan ve av meraklısı olan Warr’un acısını unutamayan arkadaşları, çekimlerde plastik çizmeler, avcı tüfekleri, viski kadehleri ve çanta kayışları kullanmaya karar verince ortaya ilginç görüntüler çıktı. 

Yaşları 18 ile 40 arasında olan kadınların modellik yaptığı çekimler Warr’un hayranlarından Zoe Hooper’ın fikriyle başladı. Warr’un “gerçek bir baştan çıkarıcı” olduğunu belirten Hooper, kendisinin küçük kızlardan yaşlı kadınlara kadar herkesin sevgilisi olduğunu ifade etti.

Richard’ın kadınlarla olan diyaloğunda “kendine özgü yaklaşımı” ile çevresinde ün yaptığını belirten Hooper “Bunun yanı sıra doğa sporlarına, avcılığa ve içkiye olan sevgisiyle tanınırdı. Kendisini ve sevdiği aktiviteleri özellikle kadın unsurunu bir arada toplayacak bir fikrin peşindeydik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kasım ayını ilk haftasında çıkması planlanan takvimin satışından elde edilecek gelir ise Midlans Hava Ambulansı kurumuna bağışlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!