Okur yorumları

Güncelleme Tarihi:

Okur yorumları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2006 00:00

Bu durumu çocuğumuza nasıl açıklayacağız

"Terbiyesizlik yapma, artistlik yapma lan"

Başbakan, dün tartıştığı Mustafa Kemal Öncel adlı bir vatandaşa "Artistlik yapma lan" diye hitap etti.

Önceleri vücut diliyle başladılar. Şimdilerde ise halk diline kadar geldiler. Değişim ve gelişimde çok başarılı oldular. Halkımızın kültürüne yaptıkları büyük katkılardan dolayı kendilerini naçizane kutlarız. n Özdemir Duran

Millet olarak biz seçtik, demokrasinin cilvesi deyip katlanacağız. Hakarete maruz kalan vatandaşımızın da olaya bu açıdan yaklaşmasını öneririm. Ancak çocuklarımızı bu argo ve küfürlerden nasıl koruyacağız? Onlar oy da vermedi ki. Nasıl anlatacağım ben şimdi çocuğuma argo ve küfürün kötü bir şey olduğunu?

Hasan Ay

Konu ne olursa olsun bir başbakanın sıradan insanlardan farklı tepkiler geliştirmesi gerekir. Ülkemizi temsil eden bir başbakana bu davranışları kesinlikle yakıştırmıyorum.

Hatice Balcılar

Merak ediyorum, başbakanın kameraların önünde olmadığı zamanlarda konuşmaları haberdeki gibi mi? Eren Özata

Nefis bu kadar zayıf olamaz

"Başı açık diye gazeteciye taş"

Hz. Muhammed’e hakaret karikatürlerini protesto eden grup, başı açık muhabire saldırdı.

Atatürk’ün zorla da olsa baştaki fesi, kavuğu, kadınların da çarşafını yasaklamasının sebebi dine karşı değil dini bu kadar bilgisizce yorumlayan cahillere ve bu cahiller üzerinden rant toplamaya kalkışan kesime karşıdır.

Kemal Öztürk

Bırakın kardeşim, herkes dilediği gibi yaşasın. Demokratik Türkiye diyorsak, herkes dilediği gibi yaşamalıdır. Başı açık olan gazeteciyi taşlayan kişileri kınıyorum. n Veysel Patnos

Neden bizim ülkemiz geri kafalı zihniyetler beşiğine dönüyor anlamıyorum. Kapalı olana kapalı diye, açık olana açık diye saldırmak nasıl bir saçmalık? Ve bu saçmalık sadece bizim ülkemizde var ne yazık ki. Açık, kapalı, alevi, sünni, müslüman, yahudi... Hepimiz aynı toprağın aynı geçmişin insanlarıyız. Artık karşı tarafı kendimize benzetmekten vazgeçip saygı duymanın zamanı gelmedi mi?

Aydıngül Aydın
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!