Okur yorumları

Güncelleme Tarihi:

Okur yorumları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2005 00:00

Okurların, Hürriyet gazetesinin web sitesi www.hurriyet.com.tr'de yayınlanan haberlere gönderdikleri binlerce yorumdan bazıları, bugünden itibaren Kelebek'te de yer alacak. En çok konuşulan ve tartışılan haberlere ilişkin görüşleri, hafta içi her gün bu köşede bulabilirsiniz.

Bakan Atilla Koç: Tarihe geçtim!

Yasemin İdilman

Tarihe geçebilmek bu kadar kolay olmamalı. Kimlerle kendini kıyaslamaya çalışıyor acaba Bakan Koç? Tamamıyla saygısızlık olarak nitelendiriyorum.

İsa Gökoğlu

Bu olay ilk değil ki;

1. Ruslara ettiği söz.

2. Formula 1 araçlarının arkasında su dökme.

3. Fransız TV5'in Türkiye’nin Güneydoğusu'nu Kürdistan’mış gibi göstermesine "Bardağın dolu tarafına bakın" demesi.

4. İnsanlar ramazanda Sakal-ı Şerif’i görebilmek için il dışından hatta yurtdışından gelmişler. Ve bir bakıyorsunuz o bölüm kapalı. Neden? Bakan Bey bakacakmış.

Beyaz Hoca'dan yatak fıkrası

Levent Yetin Aydar

Nev-i şahsına münhasır bir kişi. Elbette seveni de olacak, nefret edeni de. Bize düşenin, fikrine ve tavırlarına saygı duymaktan öteye gitmemesi gerektiğine inanıyorum.

Hirac Madooğlu

Gavur öldürmek sevap, öyle mi? Ermeni asıllı bir vatandaş olarak, bu fıkrayı gülünç bulmadığımı söylesem, incinir misiniz? Avrupalı'ya gavur demeniz de yakışık almaz, ama kendi vatandaşınıza da diyorsunuz bunu. 800 senedir komşunuza, arkadaşınıza, can yoldaşlarınıza, Türk asıllı olmadıkları için gavur diye hakaret ediyorsunuz. Utanmadan, sıkılmadan, yüzünüz kızarmadan.

Ömer Mevlütoğlu

Valahi ne diyeyim hoca bu! Çok komik geldi. Acaba her akşam kendisi de gavur avına çıkıyor mu?

Orhan Pamuk rötarı mı?

Haydar Tacettin

Bir Türk yazarının Nobel Ödülü alması, hatta aday gösterilmesi bile gurur duymamız gereken bir olaydır. Pamuk'un Ermeni ve Kürt meselesi ile sarfettikleri ise kendi fikirleri olup, ülkemizde herkesin rahatça konuşabildiğini, bizim büyüklüğümüzü ve demokratlığımızı gösterir.

İbrahim Ural

Nobel’in verilme kriterleri tüm dünyada bellidir. Şayet bu ödül ona verilirse takdim şekli nasıl olacaktır, insanlığa ne gibi bir hizmet yaptığı varsayılacaktır? Bu ödülün verilmesi halinde ayrı bir çatışma ortamı yaratılacak ve tüm dünya Türkleri "barbar" olarak görmeye devam edecektir.

Erkek aldatır, önemli olan çaktırmamasıdır

Birgül Bee

Güzelliğine, zekasına, başarısına tamamen zıt açıklamalar veriyor ne yazık ki Hülya Hanım... Umarım ne kadınlar, ne de erkekler tarafından ciddiye alınmaz bu komik açıklamaları.

Engin Eren

Hülya Avşar'dan kadınların öğreneceği çok şey var. Diğer kadını kabullenmek istemiyorsanız, mücadele edeceksiniz. Hülya Hanım, Kaya Bey'i cebinden çıkarır. Çıkardı netekim.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!