'Öğüt, 3 aydır ayrılmayı düşünüyordu’

Güncelleme Tarihi:

Öğüt, 3 aydır ayrılmayı düşünüyordu’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 20:26

TÜRKİYE Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel, Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt’ün şirketten ayrılma planının bir süreden beri gündemde olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Çocuklara kodlama eğitimi programı “Yarını Kodlayanlar” projesi kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Süel, “Gökhan Bey, kendi kararıyla yeni fırsatları değerlendirmek üzere istifa etti. Saygıyla karşılıyoruz.

Mayıs-haziran aylarından beri konuşulan bir konuydu. Kendisine bugüne kadar Vodafone’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyoruz. Aynı zamanda şirketimizin devamlılığının göstergesi olarak da Gökhan Bey’den önceki icra kurulu başkanımız Serpil Timuray da Vodafone Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı görevini yürütecek. Dolayısıyla bir endişemiz bulunmuyor” dedi. 2013’te göreve gelen Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt’ün şirketten ayrılma kararı telekomünikasyon sektörü açısından sürpriz olarak yorumlanmıştı. Görevde olduğu sürede 4.5G teknolojisi ve Beşiktaş’ın stadyum sponsorluğu gibi önemli adımlar atıldı.

Haberin Devamı

5 İLDE KODLAMA

Öte yandan düzenlenen toplantıyla İstanbul, Samsun, İzmir, Kayseri ve Mardin olmak üzere 5 ilde yaşları 7-14 arasında değişen çocuklara kodlama eğitimi verilmeye başlandığı açıklandı. Vodafone Vakfı ile Habitat Derneği işbirliği ile hayata geçirilen projeyle 2 ayda toplam bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor. Süel, “Eğitimlerde çocukların yüzündeki öğrenme azmini, eğitim bittikten sonra da çalışmaya ısrarla devam etmek istediklerini gördükçe, projedeki motivasyonumuz daha da artıyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!