Öğretmenler Günü'nde sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler Gününde sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 16:57

Dünyanın en büyük 5. akvaryumu SEA LIFE Akvaryum, Öğretmenler Günü’nü 21-27 Kasım tarihleri arasında tüm öğretmenleri yanlarında bir çocukla birlikte ücretsiz olarak ağırlayarak kutluyor.

Haberin Devamı

İstanbul Bayrampaşa’da bulunan dünyanın en büyük 5. akvaryumu SEA LIFE Akvaryum tüm öğretmenler için özel bir kampanya düzenliyor. Akvaryum, Öğretmenler Günü kapsamında 21-27 Kasım tarihleri arasında tüm öğretmenler ve yanlarındaki bir çocuk için ücretsiz olacak. Öğretmenler bir hafta boyunca  sualtı yaşamını gözleri ile görecek, okul gezileri öncesinde öğrencilerine sunabileceği eğitici ve eğlenceli aktiviteleri deneyimleyecek.

Akvaryumda soyu tarih öncesi çağlara uzanan okyanusların en bilinmez canlıları, boyu 4 metreyi bulan köpekbalıkları ve yüzlerce farklı türde binlerce balık bulunuyor. Eğitim birimi tarafından hazırlanan 2016-2017 eğitim öğretim yılı müfredatına uygun eğitim programlarını içeren ‘öğretmen gezi kitapçıkları’ ile okul gezileri öncesinde öğretmenler sualtı dünyasına ilişkin bilgileri edinecek, gezileri sırasında karşılaşacakları canlılar hakkında öğrencilerine sorular sorarak tartışma konuları açabilecek, aktivite konularıyla öğrencilerinin eğlence ve eğitim içeren kaliteli vakit geçirmesini sağlayacak.

Haberin Devamı

Akvaryumun her sene düzenlediği Öğretmenler Günü davetine geçtiğimiz yıl Türkiye’nin her yanından 20 bin öğretmen ücretsiz olarak katıldı ve okul gezileri için keşif yapma fırsatını yakaladı. 

BAKMADAN GEÇME!