Survivor 2017 yarışmacıları Volkan Çetinkaya ve Ogeday Girişken kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 yarışmacıları Volkan Çetinkaya ve Ogeday Girişken kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 19:49

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacılarından Volkan Çetinkaya ve Ogeday Girişken izleyiciler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gönüllüler takımının iki güçlü yarışmacısı olan Volkan Çetinkaya ve Ogeday Girişken'in Survivor 2017'de nasıl bir performans sergileyecekleri merak ediliyordu. Survivor'un başlamasıyla beraber kişisel dokunmazlık ödüllerini bu iki aday kazanarak, rakiplerine gözdağı verdiler. Peki, Survivor 2017'de gönüllüler takımı yarışmacıları Volkan Çetinkaya ve Ogeday Girişken kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Ogeday Girişken ve Volkan Çetinkaya, Survivor 2017 yarışmasına etkileyici bir başlangıç yaptılar. Ordu milli takımı ve TSK geçmişi bulunan Volkan Çetinkaya, başarı için her şeyi göze almıştır. Ogeday Girişken ise Fenerbahçe Kürek Takımı ve Milli Kürek takımı konusunda kazandığı başarıları takımına aktarmak için büyük çaba sarf etmektedir. Peki, Ogeday Girişken ve Volkan Çetinkaya kimdir? İşte, başarılı yarışmacılar hakkında detaylı bilgiler

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR? 

Ogeday Girişken, Survivor 2017'nin sportif kimlik taşıyan yarışmacılarından birisi olarak yerini aldı. Yarışmanın çevik isimlerinden birisi olarak görülen Survivor Ogeday, genç yaşı ve uygun fiziği ile gönüllüler takımının adından çokca söz ettiren ismi olacak. 

27 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ogeday Girişken, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) mezunudur. Üniversiteden mezun olduktan sonra, kürek alanına merak salan Girişken, Fenerbahçe Spor Kulübü kürek takımında lisanslı sporcu olarak forma giymiştir.

Haberin Devamı

1.84 boyunda ve 80 kilo ağırlığındaki Ogeday, kürek milli takımında ülkemizi temsil etmektedir.

İnstagram profili üzerinden paylaşımda bulunan Ogeday Girişken, fanları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yarışma öncesi İnstagram hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ogeday, hesabında " Şampiyonluklarına şampiyonluk katmaya geliyor" ifadesine yer verdi.

Litvanya'da yapılan U-23 Dünya Kürek Şampiyonası'nda Milli takım adına mücadele eden kürekçi Ogeday Girişken şampiyonayı 8. sırada tamamladı.

VOLKAN ÇETİNKAYA KİMDİR?

1983 yılında dünyaya gelen Volkan Çetinkaya, spora ve sportif faaliyetlere önem vermektedir. Eski bir TSK personeli olması dolayısıyla, TSK Ordu Milli Takımı'nda futbol oynayan Çetinkaya, atletizm ve yüzme antrenörlüğü de yapmaktadır. Survivor 2017 Gönüllüler Takımı içerisindeki sporcu kökenli yarışmacılardan birisi olan Volkan Çetinkaya, abisiyle birlikte açtığı kursu işletmektedir.

TSK içerisindeki disiplin ve sporculuk geçmişi ile takım içerisinde dikkat çeken isimlerden birisi olan Volkan Çetinkaya içinyarışmanın İnternet sitesi üzerinde yer alan profil sayfasında, "Türk askeri her zaman başarılı olmuştur.bunu sen kanıtlayıp şampiyon olacaksın", "Başarılar Şampiyon Olacaksın." gibi yorumlar yer almaktadır.

Haberin Devamı

Volkan Çetinkaya, Survivor 2017 tanıtımında "Bu yarışmayı kazanacağım başka yolu yok" sözüyle iddialı bir vurgu yaptı.

BAKMADAN GEÇME!