O siteleri ziyaret edenlerin kellesi tez vurula!

Güncelleme Tarihi:

O siteleri ziyaret edenlerin kellesi tez vurula
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2011 00:00

Eğer internetin bittiği yerdeysek, ‘söz’ün başlamasına engel kalmamıştır. Sözdü, nişandı, kınaydı derken 15, 22 Mayıs ve 17 Temmuz gibi ortaya çıkan üç tarihi buluşturup, daha büyük bir tören yapmak istiyoruz ki herkesi buluşturabilelim!

Haberin Devamı

Tam zamanında internetle karşılaştım, bizimkisi ilk görüşte sinyal. Ne ara bu denli alıştık bilmiyorum ama birbirimize kablosuz denebilecek şekilde bağlandığımızı söyleyebilirim. Ama gelin görün ki ‘sansürsüz’ ilişkimizi çekemeyen ‘aile büyükleri’ bu hafta kafa kafaya verip, bizim adımıza kendilerince insaflı kararlar almışlar. Mesela neymiş efendim biz de her sinyal şiddeti mükemmel iki insan gibi bir ‘standart profil’ çizip, sadece onların istediği sitelere girebilecekmişiz. Yani ezelden beridir bu denli ‘güvenli kullanıma dair esaslar’la ilgili olmadığımızı biliyorlar ama nafile. Öyle veya böyle bizim sinyalimiz bugüne kadar her türden engeli aştı, gerekiyorsa kaçak bağlanacağız. Şimdilik yakın çevremizin bu konudaki fikirlerini sizlerle paylaşıyor ve tüm aile büyüklerimizin ellerinden öpüyoruz.
-melidafanke: Otobüste öpüşme, içki içme, porno izleme; ama üç çocuk yap. Napak kanka, bölünerek mi çoğalak?
-ozguRugzo: O sitelere girme, sigara içme, olaylara karışma, üç çocuk yap.. Sanki iktidarda AKP değil de annem var! 
- burakakkul: Vatan Yahut Filitre!
- doguyucel: İnternete, basına, kitaplara filtre; öğrenciye şifre, yazarlara kelepçe... Bu ülke adamı rapçi yapar.
- OlcaytoCengiz: “Sen neden içeridesin?” “Cinayet.” “Sen neden içeridesin?” “Tecavüz.” “Sen neden içeridesin:” “Filtre aşımı.” “TİB’inden belli zaten!”
- ozlmozmn: Üç beş tane cahil adem, hepsinin bıyığı badem, net’e girmeyecek de madem, size mi girecek bu modem!!!

Haberin Devamı

999 Ladin suyun üstünde

Usame Bin Ladin’in öldürülmesi, değil şehir efsanesi ülke ve hatta ülkeler efsanesi olmasıyla ‘Oscar’ı alır. Bu açıdan baktığımda sağlam bir ergen esprisi olan; ‘Ya duydun mu; karşı taraf bu tarafa taşınıyormuş’la yarışabilir. O değil de, ister misiniz seçim sürecinde böyle yaratıcı senaryolara maruz kalalım. En iyi senaryo ödülünü, ‘Yorganların arasına saklanan Ladin, uzun bir süre nefessiz kalınca panikledi’ ile X’e veriyoruz.”
 entellektibil: Usame Bin Ladin gerçekten öldü mü yoksa ‘Kavak Yelleri’ dizisinde canlanacak mı?
-selahattintoz: ABD Ladin’i denize atmış, felsefeleri net: ‘İyilik yap denize at.’
-hasansoylemez: Usame Bin Ladin’in cesedinin Survivor adasında kıyıya vurmasının ardından tüm dünya dehşet içinde Nihat Doğan’ın açıklamalarını bekliyor!!!
-erkesr: Usame Bin Ladin öldi mi? Issız acun kaldi mi? Obama öcün aldi mi? Şimdi New York çıldırır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!