O Ses Türkiye yeni sezona merhaba dedi!

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye yeni sezona merhaba dedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2017 11:16

O Ses Türkiye yeni sezon ilk bölümü ile ekranlara geldi. Yeni sezonda Yıldız Tilbe'nin de juri üyeleri arasında yer aldığı yarışma, 7. sezonuna merhaba dedi. İşte, O Ses Türkiye 1. tanıtımı ve juri üyeleri hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

O Ses Türkiye yeni sezonu için nefesler tutuldu. Yedinci sezonunda jüri üyeleri arasında Yıldız Tilbeyi de dahil eden O Ses Türkiye bu akşam ilk bölümüyle ekranlara dönüş yapacak. İşte Yıldız Tilbe’nin ilk kez göründüğü O Ses Türkiye yeni sezon 1. Tanıtım fragmanı ve detaylar!

Ekranların en uzun soluklu yarışmalarından O Ses Türkiye’nin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Fragmana kadroya dahil olan Yıldız Tilbe’nin görüntüleri damga vurdu. Jüri üyelerinin seçmiş olduğu yarışmacılardan oluşan takımlar birbiri arasında yarışacak ve son olarak da O Ses Türkiye şampiyonu belirlenecek.

Büyük merakla beklenen O Ses Türkiye, 7 Ekim 2017 tarihinde saat 20:00’de TV8’de başlayacak.


JÜRİDE KİMLER VAR?

O Ses Türkiye’nin yeni sezon jüri üyeleri kısa süre önce belli olmuştu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla Sibel Can’ın yerine gelecek ismi duyurmuştu. O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda bu sene Yıldız Tilbe, Murat Boz, Gökhan ve Hadise yer alacak. Yıldız Tilbe’nin Sibel Can’ın yerine geldiği biliniyor. O Ses Türkiye’nin ilk çekimlerine Yıldız Tilbe çılgın dansıyla damga vurdu. Ancak dikkatlerden kaçmayan bir detay var. İlk sezonunda Gökhan’a eşlik etmeyen ikizi Hakan bu yılın jürileri fotoğrafında yok.

 

BAKMADAN GEÇME!