O Ses Türkiye yeni bölümü ne zaman? O Ses Türkiye birincisi belli oldu mu?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye yeni bölümü ne zaman O Ses Türkiye birincisi belli oldu mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 17:21

O Ses Türkiye’nin uzun süredir ekranlarda görülmemesi kafalarda soru işareti yarattı. Bazı izleyiciler yarışmanın finalini kaçırdıkları düşüncesiyle O Ses Türkiye birincisini; programın sıkı takipçileri ise yeni bölüm tarihini sorguladı. İşte, jüri üyeliğini Sibel Can, Murat Boz, Gökhan – Murat Özoğuz kardeşler ve Hadise’nin yaptığı O Ses Türkiye’nin akıbeti!

Haberin Devamı

O Ses Türkiye’nin yeni bölümleri merak konusu oldu. Cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi olmak üzere haftanın dört günü izleyicileriyle buluşan programın bu hafta hiç yayınlanmaması pek çok soruyu da beraberinde getirdi. Peki, O Ses Türkiye birincisi belli oldu mu, final mi yaptı, yeni bölüm ne zaman? Survivor 2017’nin başlamasıyla birlikte TV8’in yayın akışında değişikliğe gidildi. Bu nedenle O Ses Türkiye’nin yayın günleri de değişti. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği, jüri koltuğunda Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve tek koltukta tek butonu yöneten Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz’un yer aldığı O Ses Türkiye bu hafta yalnızca 26 Ocak Perşembe günü yayınlanacak. 

YILBAŞI BİRİNCİSİ KİM OLDU?

31 Aralık Cumartesi günü yılbaşı özel bölümüyle evlere konuk olan O Ses Türkiye’ye; Burak Yılmaz, Ozan Güven, Yasemin Allen, Emre Belözoğlu, Birce Akalay, İrem Sak, Pelin Karahan, Müge Boz, Cüneyt Çakır, Özge Borak, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyledi. O Ses Türkiye yılbaşı bölümünde Ahmet Kural ve Murat Cemcir programın sunuculuğunu üstlenirken; bu özel gecede jüri üyeleri ise her zamanki gibi arkası sahneye dönük bir şekilde tanımadıkları bu sesleri değerlendirdi. Sempatik jüri üyesi Murat Boz 4. oldu. Bu sonucu espriyle karşıladı. 3. üncü isim O Ses Türkiye'ye bu sezonda dahil olan Sibel Can, 1. ise sürpriz bir şekilde senelerdir birinciliği bir türlü tadamadığı için dalga konusu olan Hadise oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!