O Ses Türkiye Karima kimdir? Karima Gouit nereli?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye Karima kimdir Karima Gouit nereli
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 17:29

O Ses Türkiye’ye katıldığı ilk gün duygu seli yaşatan Karima Gouit, yarışmanın en başarılı isimlerinden biri oldu. Güçlü yorumuyla çeyrek finale kadar kalmayı başaran Karima Gouit’in büyük finale kalıp kalmaya merak ediliyor. Peki, O Ses Türkiye Karima kimdir, nereli? İşte, hakkındaki detaylar!

Haberin Devamı

Karima Gouit, O Ses Türkiye’ye 'Ada Sahillerinde Bekliyorum' isimli şarkıyla katıldı. Sesinin yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken yarışmacı, Murat Boz, Hadise ve Gökhan & Hakan ikilisini döndürmeyi başardı. 5 yıl önce annesi vefat eden Karima, Annem şarkısını söylerken gözyaşlarına boğuldu. Karima tercihini Murat Boz yönünde kullanarak takımına dahil. O Ses Türkiye finalistleri arasında aday gösterilen Karima’nın özel yaşımı, özellikle nereli olduğu merak ediliyor. 

O Ses Türkiye ile adını kitlelere duyuran Karima Gouit, 1993 yılında doğdu.  İstanbul’ da ikamet eden Karima Gouit aslen Faslıdır.   Daha önce de O ses Türkiye yarışmasına katılan Karima Hadisenin takımında yer almış ancak Duellolarda elenmişti. 

BAKMADAN GEÇME!