O Ses Türkiye 2. tur'da jüriler kimleri seçti? - izle

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye 2. turda jüriler kimleri seçti - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 14:03

o ses türkiye canlı - Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye yeni bölümü dün TV 8 canlı yayın ile ekranlara geldi. Seslerin ve jürilerin yarıştığı O Ses Türkiye'de heyecan ikinci turda da devam etti. Peki; O Ses Türkiye'de jüriler kimleri seçti? O Ses Türkiye Büşra Alnıtemiz kimdir? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Türkiye'nin en iyi seslerinin arandığı sevilen yarışma programı O Ses Türkiye 2. sezonda yine birbirinden iddialı sesler jüri karşısında performanslarını sergilediler. Türkiye'nin en iyi seslerinden 5 ünlü sanatçının jüri olduğu yarışmada göz önünde bulundurulan tek unsur ise yarışmacıların sesleri.

Bu akşam saat 20:00'de TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak olan O Ses Türkiye yeni bölümünde her zaman olduğu gibi sesler değil, jüriler yarışıyor. Peki; O Ses Türkiye 2. tur'da jüriler kimleri seçti?

O Ses Türkiye 9 Ocak Cumartesi günü yayınlanan bölümde jürilerin seçtiği isimler;

Ebru Gündeş, 'Doktor' şarkısını söyleyen Ercan Tok, ''Kop Gel Günahlarından' şarkısını seslendiren Ali Kösem, 'Dicitencello Vuje' şarkısını seslendiren Kemal Mert, 'Kalakaldım' şarkısını seslendiren İlker Karataş, 'Yar Bana Varmadı' şarkısını seslendiren Ceren Gürsoy ile yoluna devam etme kararı aldı.

Haberin Devamı

Hadise, 'Yalnızlık Senfonisi' adlı şarkıyı seslendiren Büşra Alnıtemiz, 'Vur Gitsin Beni' şarkısını seslendiren Didem Delen, 'Zalimin Zulmü' şarkısını seslendiren Tuğba Akyol, 'El Vurup Yaremi İncitme Tabip' şarkısını seslendiren Sibel Karabaş ile yoluna devam etme kararı aldı.

Gökhan ile Hakan, 'Hep Sonradan' şarkısını seslendiren Semih Bilgi ve'Rapatma' şarkısını seslendiren Hasan Murat Bayrak ile yoluna devam etme kararı aldı.

O Ses Türkiye 2. turda jüriler kimleri seçti - izle

O SES TÜRKİYE JÜRİSİNDE KİMLER VAR?

Ekranların en sevilen ses yarışması programı O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Oğuz ile Hakan Özoğuz yer alıyor.

O Ses Türkiye'nin ikinci sezonunda bir ilk yaşanacak!

Türkiye'nin ünlü seslerinden şarkıcı Hadise, 5 sezondur O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda oturuyor. Ancak Hadise'nin şampiyonluğu bulunmuyor. Şimdi herkesin merak ettiği ''Hadise, bu sezon şampiyon olabilecek mi?'' sorusuna yanıt aranıyor.

Hadise'nin şampiyon olamaması ile ilgili Acun Ilıcalı ''Hadise bu sezon senin şampiyon olmanı isterim, biliyorsun. Ben bunu açık olarak söylüyorum. Geçen sene de öyle istiyordum. Hadise şampiyon olana kadar bizimle beraber olacak.'' dedi. 

Haberin Devamı

O Ses Türkiye 46. Bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı jüri üyelerine ''O Ses Türkiye ekibinden değişmeyen iki isim kimler?'' diye sorması üzerine Gökhan Oğuz ''Acun ve Hadise'' diyerek cevap verdi. Bu cevabın üzerine Acun Ilıcalı'da ''Başka sorum yok. Biz hancıyız, siz yolcusunuz'' ifadelerini kullandı.

Peki; O Ses Türkiye 2. turda Hadise şampiyon olabilecek mi? Bu sorunun cevabını O Ses Türkiye'nin sezon sonunda hep birlikte öğreneceğiz.

O Ses Türkiye yeni bölümleriyle bu akşam 20.00'de TV8'de. Kaçırmayın. O Ses Türkiye'de 2. turlar başladı. Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı.

BAKMADAN GEÇME!