O maç henüz tamamlanmadı

Güncelleme Tarihi:

O maç henüz tamamlanmadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2014 20:54

Bilic, Kasımpaşa karşılaşmasının 3-0 tescil edilmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Slaven Bilic derbi maçlar için 3 Büyükler’i sayarken araya giren Şota, ‘Kasımpaşa-Beşiktaş’ derbisinin unutulduğunu hatırlattı. Hırvat Hoca “O maç henaz tamamlanmadı” derken, Şota gülümseyerek karşılık verdi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, “Benim fikrim Kasımpaşa maçının 3-0 lehimize tescil edilmesinden yana” dedi. Antalya Belek’teki Gloria Golf Resort’ta gerçekleştirilen TSYD seminerine Bilic ile Şota arasındaki ilginç diyalog damgasını vurdu...

Derbi maçları konuşulurken Slaven Bilic, 3 Büyükler’i sayarken Şota araya girdi ve Hırvat teknik adama Kasımpaşa-Beşiktaş derbisini unuttuğunu hatırlattı. Bilic bunun üzerine “O maç henüz tamamlanmadı” dedi. Şota da bu söze gülümsemeyle karşılık verdi.

‘DONK YETMEDİ FUTBOLCUMA SALDIRDILAR’
BILIC, Donk’un eliyle topu Almeida’nın ayağındaki topa attığı pozisyonla ilgili soru üzerine şunları söyledi: “Burası bu konuyu tartışmak için doğru zaman ve yer değil. Ben o maçtan sonra Kasımpaşa’nın hakkını teslim etmiştim, ikinci yarıda iyi oynayıp hak ederek kazandılar. Donk’un olduğu aksiyon, tüm hayatım boyunca futbolun içindeyim ama böyle bir şeyle karşılaşmamıştım ama ikinci olayla karşılaştım. Oyuncumuz saldırıya uğradı. Benim fikrim maçın 3-0 lehimize tescil edilmesinden yana.”

Hırvat teknik adam, Fernandes’le ilgili ise “O çok önemli bir futbolcu. Kulübümüzdeki en iyi oyunculardan, en iyisini yapmayı bekliyoruz. Bu da onun üzerinde baskı yaratıyor ama kimse Beşiktaş’tan büyük değil Manuel de bunu biliyor” diye konuştu.

MANCINI: 6 YABANCIYLA GELİŞMEZ
G.SARAY Teknik Direktörü Roberto Mancini ise Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Lig’i kazanmak istediklerini söyledi. İtalyan teknik adam, sarı kırmızılıları tercih etme nedenini ise şöyle açıkladı: “G.Saray Avrupa’nın en iyi takımlarından birisi. Diğer yabancı hocalar gibi Türk futbolunun gelişiminde katkıda bulunmak istiyorum. 6 yabancıyla oynanan bir ligin gelişmesi zor tabii. Burada olmaktan çok mutluyum. Türkiye, Avrupa’nın en iyi 4-5 liginden birisine sahip değil, ama bu kötü bir anlama gelmiyor.”

Roberto Mancini, Türkiye’deki statların ve sahaların durumlarını da eleştirerek, “Avrupa’da Türk futbolunu çok takip etmiyorlar. Nedeni de diğer büyük ligler gibi yurt dışında televizyondan maçlarının verilmemesi” ifadesini kullandı. Mancini en beğendiği Türk oyuncunun Semih Kaya olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!