Nurullah Sağlam memnun değil

Güncelleme Tarihi:

Nurullah Sağlam memnun değil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2011 20:46

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında istedikleri gibi oynayamadıklarını söyledi.

Nurullah Sağlam, 0-0 berabere kaldıkları İstanbul Belediye maçından sonra düzenlenen basın toplantısında, geride kalan haftalara göre bu maçın kendisini en az memnun eden karşılaşma olduğunu vurgulayarak, “Eksik kadroyla, oynayabileceğimiz oyunun dışında bir role soyunduk. Farklı bir oyun karakterimiz var. Bunda ısrar etmemiz gerekiyor, ama kadromuzun geniş olmaması bizi kısıtlıyor” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ligin ciddi ekiplerinden biri olduğunu kaydeden Sağlam, “Daha oturmuş, daha geniş bir kadroları var. Buradan alınan bir puan, çok da kötü değil” diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu'nun futbolcularından Erhan Güven, çok fazla gol pozisyonu olmamasına rağmen iki takımın da iyi mücadele ettiğini söyledi.

Uzatma dakikalarında önemli bir gol pozisyonunu değerlendiremeyen İlhan Özbay ise Nobre'in topu indireceğini düşündüğü için ceza alanına koşu yaptığını anlatarak, “Top benim önüme düştü, ancak istediğim vuruşu yapamadım. Gol pozisyonunu değerlendiremediğim için üzgünüm” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!