Noel partisinde olay

Güncelleme Tarihi:

Noel partisinde olay
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 22:13

Premier League'de mücadele eden QPR ve Crystal Palace takımlarının saha dışındaki kavgaları Ada basınında büyük yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

Düzenlenen bir Noel Partisi'nde iki takım futbolcuları birbirine girerken QPR'de forma giyen Steven Caulker başından aldığı darbe sonrası hastaneye kaldırıldı. QPR yetkilileri her ne kadar kavga iddialarını yalanlayıp, Caulker'ın başından akanın kan değil içki olduğunu belirtsede işin aslının öyle olmadığı anlaşıldı. Ada basını olayı "Premier Lig Yıldızlarının Noel Kavgası" manşetiyle duyururken olaya 20'ye yakın futbolcunun katıldığı öğrenildi. Kavganın partide yer alan bir kadının tecrübeli futbolcu Rio Ferdinand'ın üstüne içki dökmesiyle başladığı, Joey Barton'ın ise olayları yatıştırmak için uzun uğraşlar verdiği belirtildi. Olaylar polisin gelmesiyle sona erdi.

QPR teknik direktörü Harry Redknapp, Burnley maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Ben ve futbolcularım noel partilerinin içinde olmayacağız" ifadelerini kullanmıştı. Olayların ardından deneyimli teknik adamın neler yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!